perjantai 10. huhtikuuta 2015

Ihon rasvaisuus kuriin oikeilla puhdistustuotteilla

Dermalogicalla on useita eri puhdistustuotteita joilla on suuri vaikutus ihonhoidossa. Helposti ajatellaan, että niillä voiteilla on merkittävin rooli ihonhoidossa, mutta oikea ihon puhdistaminen ihan yhtä tärkeä.

Dermalogica suosittelee aina kaksoispuhdistusta. Ensimmäinen puhdistuskerta on tarkoitettu pesemään meikit ja ulkopäin tulevat liat pois. Toinen pesukerta on itse ihoa varten ja se puhdistaa pois ihon itsensä tuottaman lian ja talin. Tehokkain alkupuhdistusaine on Precleanse (55€), joko nestemäisenä öljynä, tai puhdistusliinoina Precleanse Wipes (30 kpl 29€). Precleanse sopii aivan kaikille ihotyypeille ja sillä on suuri merkitys koko ihonhoidossa. Se sulattaa täysin paksunkin meikin ja myös silmämeikin. Ellet ole vielä Precleansea kokeillut pyydä siitä näyte seuraavalla käyntikerrallasi. Siitä on todella suuri hyöty aivan kaikille ja kesän matkoja varten puhdistusliinat ovat helppoja kuljettaa mukana.

Toiseen puhdistuskertaan rasvoittuvalle iholle suosittelen Dermal Clay (500ml 60€, 250 ml 42€), tai Clearing Skin Wash (250ml 52€) puhdistusainetta. Kumpikaan ei kuivata ihoa, koska kuivattaminen on pahin tapa tukkia ihohuokosia lisää. Dermal Clay on savipohjainen puhdistusmaito, joka sopii tahmean öljyiselle ja helposti kiiltävälle iholle. Valkosavi imee itseensä ylimääräistä talia ja auttaa talineritystä rauhoittumaan. Medibac linjan Clearing Skin Wash sopii näppyihin ja finneihin taipuvaiselle iholle, koska se on desinfioiva ja estää tulehdusten syntymistä. Kumpikin puhdistusaine olisi erinomainen jonkun toisen puhdistusaineen rinnalla. Esimerkiksi Special Cleansing Geliä voisi käyttää silloin, kun iho on normaali ja siirtyä muutamaksi päiväksi Clearing Skin Washiin silloin, kun tulee finnejä.

3 kommenttia:

 1. Tuo Preacleanse on ihana tuote. Tuntuu siltä, että se hoitaisi jopa ripsiä.

  Päivi

  VastaaPoista
 2. Precleanse on todella hyvä aine. Kuka sitä on kerran käyttänyt ei siitä luovu. Se on nopea ja edullinen käyttää ja sen tasapainottava vaikutus sopii kaikille. Muutama muukin asiakas on huomioinut tuon ripsiä vahvistavan ja kasvattavan vaikutuksen. Se on ihan mukava "sivuvaikutus" ja siitäkin huomaa miten tehokkaita nämä hienojakoiset kasviöljyt ovat.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Mikäs olikaan Dermalogican kolmoispuhdistuksen aineiden (Precleanse - varsinainen puhdistusaine - Microfoliant) käyttöjärjestys? Viime kesänä oli käytössä nuo kolme, mutta nyt en enää muista tuliko Microfoliant-jauhe keskimmäisenä vai viimeisenä.

  VastaaPoista