torstai 23. huhtikuuta 2015

Vielä pari päivää aikaa hyödyntää Skin Smoothing Cream Tähtitarjous!

Sinulla on vielä pari päivää aikaa hakea hoitolasta Skin Smoothing Cream Tähtitarjous ja verkkokaupassa se on voimassa sunnuntain klo 24 saakka. Perjantaisin olen yleensä hoitolassa todella myöhään, mutta nyt 24.4 suljemme jo klo 16.30, joten huomioithan tämän. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus ostaa monipuolisesti vaikuttava "peruskosteusvoide" tarjoushintaan.

SKIN SMOOTHING CREAM 100ml 63€ (81€) ja 50ml 47€ (59€) ja saat vielä lahjaksi pieneen vetoketjulliseen meikkipussiin pakatut matkakoot Special Cleansing Gel puhdistusgeelistä, Multi-Active Toner hoitosuihkeesta, Multivitamin Power Firm silmänymp.voiteesta ja SkinPerfect Primer sk 30 meikinpohjustusvoiteesta.

Skin Smoothing Cream sopii kaikille ihotyypeille ja olisi hyvä lahja myös äitienpäiväksi ja siihenhän ei ole, kuin muutama viikko. Pikkutuubi on hyvä kuljettaa mukana, joten sen voisi hankkia, vaikka matkapussiin, tai mökille. Skin Smoothing Cream käy yö-ja päivävoiteena ja sopii myös meikin alle. Toimi siis nopeasti, tätä ostosta et kadu.

5 kommenttia:

 1. Kommenttini koskee tuota eilistä kirjoitusta. En ole paikkakuntalainen enkä tunne tämän blogin kirjoittajaa, mutta hämmästelen kovasti miten kosmetologi itse kertoo laiminlyövänsä ihoaan. Luulisi, että kokenut yrittäjä ymmärtäisi olevansa itse hoitolansa paras mainos. Hämmästyttävän usein kosmetologit ja kampaajat ovat suorastaan seinästä reväistyn näköisiä.

  Jos hoitolan eteisessä on vastassa kosmetologi, jonka naama on kurttuinen rusina, meikit poskilla ja tukka likainen se syö uskottavuutta. Näissä jutuissa on monesti tullut esiin ettei kyseinen kosmetologi käytä meikkiä ja voiteetkin on mitä sattuu. Ei ole väliä, jos iho ahavoituu. Miten tarjota asiakkaalle aurinkovoidetta, jos itsekään sitä ei viitsi käyttää? Olisiko kosmetologin hyvä käydä itse ensin stylistillä ja puhua sitten vasta muille.

  Raila

  VastaaPoista
 2. voi hyvää päivää taas....

  VastaaPoista
 3. Olen monenlaista kritiikkiä elämäni aikana saanut, mutta kukaan ei ole vielä ehtinyt syyttää minua ihoni hoidon laiminlyönnistä. Kommentoija on aivan oikeassa siinä, että yrittäjä itse on firmansa mainos. Sen olen tiedostanut jo työurani alussa, mutta olen itse väärä ihminen sanomaan olenko seinästä reväistyn näköinen, kun asiakas eteiseen tulee. Itse olen ainakin siihen pyrkinyt ettei näin olisi. Aina on kuitenkin parantamisen varaa ja ensisijaisesti toivon, että osaan kohdata asiakkaani niin, että hän kokee olevansa tervetullut. Sitähän jokainen asiakas meille on.

  Taas tulee tunne, että tässä on jokin väärinkäsitys, tai sitten ilmaisen itseäni harvinaisen epäselvästi. Käytän aina työpäivinä meikkiä ja pesen myös tukkaani aina , kun se on likainen:)
  En nyt oikeastaan viitsi selitellä enempää. Tuntuu hiukan typerältä vakuutella asiakkaille, että osaan hoitaa itseni ja hygieniani ihan hyvin.

  Inkeri

  VastaaPoista
 4. Ompas taas rumaa tekstiä. Miten voi arvioida ihmistä, jos ensin myöntää ettei ole koskaan edes tavannut toista? Kannattaisi itse hakeutua terapiaan stylistin sijasta.

  Sarkku

  VastaaPoista
 5. Mistähän tuo eka kirjoittaja on käsityksensä keksinyt. En ole minäkään blogin kirjoittajaa koskaan tavannut, mutta käsitykseni ei ole tuollainen. Minusta on kiva, että kosmetologi uskaltaa kertoa omista mokistaan ettei aina ole kaikki tarvittava matkalla mukana. Enemmän se on keventävää huumoria, kuin kuvausta "seinästä revitystä" ulkonäöstä.

  Toisaalta onkos kosmetologin joku pakko meikata?

  Mari S.

  VastaaPoista