sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Special Cleansing Gel on kesän suosikkiputsari

Kesä ja mökkireissut ovat jo ovella ja moni varustaa mökki-ja matkakosmetiikkaa meikkipussiinsa. TÄHTITARJOUKSENA on nyt SKIN SMOOTHING CREAM 100ml 63€ (81€) ja 50 ml 47€ (59€) ja voiteen mukana saa matkakokoja neljästä eri tuotteesta ja yksi niistä on Special Cleansing Gel.

Special Cleansing Gel (500 ml 60€, 250 ml 42€) on kaikille ihotyypeille tarkoitettu puhdistusgeeli, joka on tosi helppo käyttää. Nekin jotka eivät yhtään jaksa kosmetiikan kanssa läträtä tykästyvät tähän geeliin. Special Cleansig Gel on todella riittoisa, koska hyvin pieni määrä riittää. On turha ottaa geeliä liikaa, koska se menee vain hukkaan. Maapähkinän kokoinen tippa geeliä otetaan kämmenelle ja siihen lisätään hiukan vettä mukaan. Geeli vaahdotetaan veden kanssa kämmenissä ihan, kuin saippuavaahto ja tällä vaahdolla pestään kasvot. Tärkeää on huuhdella geeli pois runsaalla ihonlämpöisellä vedellä.

Special Cleansing Gelillä lähtee hyvin myös vesiliukoinen silmämeikki, mutta se ei ole paras mahdollinen aine silmienympärille. Geeli saattaa kuivattaa ohutta ja muutenkin kuivaa silmänympärystää. Precleansen (55€) kanssa Special Cleansing Gel on hyvä yhdistelmä, vaikka ihan kuivallekin iholle. Mökillä vierasvarana Special Cleansing Gel on erinomainen, koska sitä voi tarjota ihan kenelle tahansa meikinpoistoon ja kasvojen pesuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti