torstai 30. huhtikuuta 2015

Vapusta alkaa kesä-elämä!

Ihanaa, että olemme jo ohittaneet pimeän ajan ja taas kevät ja kesä virkistää mieltä. Samalla, kun siivotaan talvivaatteet varastoon ja haetaan kesävaatteet esille pitäisi tehdä inventaario kotihoitotuotteissa. Tärkeintä on tarkistaa aurinkosuojavoiteiden kunto.

Yleisneuvo on se ettei viime kesänä käytössä olleisiin aurinkosuojakertoimiin voi täysillä luottaa tänä kesänä. Voiteet, jotka ovat jääneet puoleen väliin ovat varmaankin voidepohjaltaan ihan käyttökuntoisia, mutta suojakerroin on saattanut vähetä. Esimerkiksi, jos olet viime kesänä käyttänyt Dynamic Skin Recoveryä sk 50 ja puolikaspullo on ollut talven ajan säästössä  voit luottaa siihen, että voide on vielä käyttökunnossa. Tuo suojakerroin 50 on voinut vähetä noin 45:teen eli ei paljoakaan, mutta se kannattaa kuitenkin huomioida. Kaikissa Dermalogican aurinkosuojallisissa tuotteissa on viimeinen käyttöönottopäivä. Siitä päiväyksestä Dermalogica takaa, että suojakerroin on kunnossa noin kolmisen kuukautta eli sen aikaa, kun voide kestää käytössä. Päiväys ei koske tätä voiteen koostumusta, vaan yleensä niillä on huomattavasti pitempi käyttöikä.

Pilaantuneen voiteen tuntee hajusta, koska voide alkaa haista pahalle ja sitä ei halua enää käyttää. Mitään vahinkoa pilaantunut voide ei iholle tee. Asiakkaat ovat nykyisin hyvin tarkkoja päiväysten suhteen, koska niihin on ruoka-aineissa totuttu. Yleensä ajatellaan, että kosmetiikassakin on yhtä tiukka parasta ennen päiväys, mutta kosmetiikan päiväykset toimii erilailla. Sen olen huomannut, että helposti kuvitellaan ettei pienessä yrityksessä tuotteet liiku ja meiltä voisi saada helpommin vanhaa tavaraa, kuin esimerkiksi tavaratalosta. Meidän kohdalla tämä ei todellakaan pidä paikkaansa. Harva tuote seisoo meillä paria viikkoa kauempaa, mikä on ihan poikkeuksellisen nopea kierto. Olen työvuosieni aikana oppinut tilaamaan juuri sitä tavaraa mitä myymme ja mikään ei ole niin tappiollista, kun seisottaa tavaraa hyllyssä. Voitte siis luottaa siihen, että suurin osa meiltä ostetuista tuotteista on lähtenyt tehtaalta, vain muutama viikko sitten.

HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE LUKIJOILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti