torstai 2. huhtikuuta 2015

Tähtitarjous voimassa vielä pääsiäisen yli

Tänään kiirastorstaina olen työssä klo 19.00 asti ja siihen saakka voitte hakea hoitolasta tämän hetkisen Tähtitarjoustuotteen. Verkkokaupassa se on tiistaihin saakka ja voitte laittaa myös sähköpostia, jos tulette hakemaan sen myöhemmin.

DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 NYT 85€ (109€) ja saat lahjaksi Overnight Skin Rescue pakkauksen jossa on Super Rich Repair hoitovoide, Age Reversal Eye Complex silmänymp.voide ja Overnight Repair Serum tehotippa. Lahjan arvo on 82€ ja tuotteet riittää noin 2-3 viikkoa käytössä.

Nyt on aivan viime hetket aloittaa UV-suojallisen päivävoiteen käyttö. Pääsiäisen jälkeen sää kirkastuu ja alkaa kirkaat ja aurinkoiset kevätpäivät. Niistä pitää nauttia ja hyvän suojavoiteen kanssa se onnistuu parhaiten. Palamisen pelko ei ole se suurin syy miksi aurinkosuojaa suositellaan, vaan ihosyövän, ihon vanhenemisen ja pigmenttiläiskien ennalta ehkäisy. Tietenkin pahinta olisi, jos iho palaa, mutta vaurioita ehtii syntyä jo vartin UV-säteilystä.

Ellet ole vielä kokeillut Dermalogican UV-suojallisia voiteita, niin nyt kannattaa hyödyntää tämä tarjous. Dynamic Skin Recovery sk50 on ihanan kevyt ja hyvin imeytyvä voide korkeasta suojakertoimesta huolimatta. 

6 kommenttia:

 1. Kuulin minulle kummallisen väitteen: "ei saa käyttää liian hyviä (hoitavia, antage tuotteita nuorelle iholle jne.) tuotteita liian aikaisin".
  Liian hoitavat tuootteet kuulemma ohentavat ihoa, jolloin se ei tule enään tavallisia voiteilla toimeen.

  Voitko koettaa valaista mihin tämä perustuu?
  Ostin age sarjan kosteusvoiteen sinulta (just hyvä nyt kun ihoni meinaa kuivua) ja työkaveri näki kun laappasin sitä naamani kuntoslilla suihkun jälkeen. Jotenkin tuosta voiheesta vetäs mulle räpätykset (olemme himpan alle nelikymppisiä).

  VastaaPoista
 2. Kiitos kysymyksestäsi. Nostit esiin tosi hyvän aiheen mistä en olekaan ymmärtänyt kertoa. Tosi usein kuulee ihan ihmelegendoja vanhenevan ihon tuotteista liian nuorena. Tätä en ollut vielä kuullutkaan, että ne ohentaa ihoa.
  Voit olla ihan huoletta. Voide on juuri sinua varten valittu. En oikein ymmärrä työkaverisi asennetta. Miksi hän luulee, että ihonhoidon ammattilainen olisi valinnut sinulle sopimattoman tuotteen, joka tuottaisi pidemmän päälle hallaa ihollesi.

  Käytä siis hyvillämielin tuotettasi. Teen pikapuoliin jutun tästä aiheesta ja perustelen enemmän syitä miksi ja miten vanhenevan ihon tuotteita käytetään.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa siltä, että työkaverisi oli kateellinen. Sinä olet hakeutunut kaupungin parhaan kosmetologin hoitoon ja ostanut jotain ihan itseäsi varten. Kyllähän se naisporukassa nostattaa tunteita.


  Onkohan niin, että pelko omasta vanhenemisesta saa joillekin karvat pörhöön anti age aineiden kohdalla. Oma sisareni hokee, kuin matraa ettei niitä käytetä ennen viittäkymppiä.

  Senni S.

  VastaaPoista
 4. Eiköhän se riipu myös ihotyypistä milloin mitäkin kandee laitella. Ite olen ostannut ne mitä Inkeri suosittelee ja hyvin on toiminut. Täytin juuri 36v.ja pääasiassa tuotteeni on age smart linjaa nykyisin, mut Multivitamin power masqia käytin jo reippaasti alle kolmikymppisenä. Se oli ja on paras apu atooppiselle nahkalleni.

  VastaaPoista
 5. Ymmärrän hyvin tuon ensimmäisen kommentin työkaverin räpätyksen. Kyllä itseänikin välillä niin ärsyttää, kun työpaikan meikatut ja tällätyt naiset eivät tee töitään ja höpöttävät itsestään. Heidän jälkiään joutuu toiset korjailemaan, kun päässä ei liiku muu kun oma naama ja meikki.

  On aika naurettavaa, kun viisikymppiset akatkin yrittää näyttää pikkutytöiltä. Itse en ainakaan rahojani tuhlaa näihin lupauksiin, eikä viitsi aikaani käyttää kosmetologilla makaamiseen.

  VastaaPoista
 6. Mietin pitkään kannattaako tähän kommenttiin vastata, mutta en malttanut olla tarttumatta tähän. Tässä kommentissa tulee esiin aidoimmillaan ne ennakkoluulot ja kateus, joka oli hyvin tyypillistä urani alkuvaiheessa. Voisi luulla, että nämä ajatukset olisi jo katoavaa kansanperinnettä, mutta niin se ei ole valitettavasti.
  Vieläkin suomalainen nainen kiusaa itseään sillä, että onko hänellä lupa maata kasvohoidossa ja nauttia elämästä. Monelle vieläkin itseensä panostaminen on jotenkin syntiä. Onneksi nämä käsitykset ovat vähenemään päin. Harvoin kuulen enää työikäiseltä naiselta, että luullaan meikkaamisen joten korreloivan älykkyyden ja ahkeruuden kanssa. Tätäkin käsitystä kuulin 1980-luvulla paljon ja aina siinä oli katkera sävy. Ihminen oli jotenkin sulkenut pois mahdollisuuden meikata ja hoitaa itseään ja oli pakko lohduttaa itseään sillä, että olisi edes "parempi työihminen", kuin nämä.

  Kannustaisin kovasti siihen, että kannattaisi ylittää omat epäluulot ja käydä vaikka kosmetologilla toisella paikkakunnalla. Voisihan sitä mennä, vaikka meikattavaksi ja katsoa miltä itse näyttäisi meikattuna. Sehän ei olisi mitään pysyvää, vaan sen voi pestä pois.

  Inkeri

  VastaaPoista