maanantai 6. huhtikuuta 2015

Kestävä biletysmeikki

Harvoin pääsen itse kokeilemaan minkälainen meikkipohja parhaiten kestää biletystä pikkutunneille saakka. Olimme nyt pääsiäisenä Himoksella ja kävimme Haloo Helsingin keikalla. Taaskaan minulla ei ollut mukana tarvittavia aineita ja piti keksiä minulle uusi käyttötapa tuotteille. Ihoni on todella kuiva ja ellen olisi sitä koko ikääni hoitanut hyvin olisin jo ryppyinen, kuin rusina. Minulla oli viikonloppulomalla mukana, vain Super Rich Repair(127€) voide, joka on Dermalogican täyteläisin hoitovoide. Käytän sitä talvella yötäpäivää ja se toimii meikin alla erinomaisesti.

Pukeutuessani iltamenoon aloinkin miettiä, että onkohan se liian täyteläistä, kun tanssiessa takuulla tulee kuuma ja meikin pitäisi olla siisti vielä aamuyölläkin. Mikään ei ole kamalampaa, kuin iäkäs nainen meikit poskilla ja suttuinen meikkivoide laskostuneena ryppyihin. Teinkin sitten uuden version, jonka ole kuullut asiakkaaltani joka tarvitsee iltamenojaan varten varmasti pysyvän meikin. Suihkun yhteydessä kuorin ihoni Daily Microfoliantilla (71€) ja sen jälkeen levitin vielä hoitotassusta Daily Resurfacerin (113€) sehän on kuorinnan lisäksi kosteuttava ja kiinteyttävä. Sitten jätin kosteusvoiteen kokonaan pois, vaikka hiukan pelkäsin, että ihoni kutisee ja kiristää kuivuudesta jo parin tunnin päästä. Seuraavaksi laitoin Multivitamin Power Serumin (110€) mikä tekee sileän pinnan ja tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Tämän päälle tuli SkinPerfect Primer (77€) ja Youngbloodin mineraalimeikki. Jos minulla olisi ollut mukana Extra Firming Booster (84€) se olisi ollut hyvä vaihtoehto Multivitamin Power Serumille.

Ihoni ei yhtään kiristänyt koko iltana ja meikki pysyi hyvin, vaikka Himos Areena oli loppuunmyyty ja hiki valui ihmispaljoudessa. Jatkuvaan käyttöön tämä ei kuitenkaan sovi, koska tärkein ihonhoitotuote puuttuu eli kosteusvoide. Tällä systeemillä iho kuivuu muutamassa viikossa ihan liikaa, koska mikään näistä tuotteista ei korvaa kosteusvoiteen kosteutusvaikutusta. Kerran viikossa tehtynä iho kestää sen kunhan seuraavana päivänä saa kosteutta tarpeeksi, tai vaikka Multivitamin Power Recovery Masquen (69€). 

3 kommenttia:

 1. Ihoni on öljyisen rasvainen, vaikka ikää on yli viisikymppiä. Olen vielä keittössä töissä ja höyryä ja rasvaa tulee sieltäkin. Haluan kuitenkin meikata töihinkin ja olen käyttänyt aamuisin vaan multivitamin serumia ja sen päälle skinperfect primeriä. Mitään kuivuutta ei ole tuntunut ja iltaisin teen kuorinnan jauheella ja laitan overnight tipat ja active moistin. Olen oikein tyytyväinen ihoni nykyiseen kuntoon ja olet itsekin kasvohoidoissa sanonut, että ihoni voi hyvin.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihan hyvältä hoitotavalta. Jokainen iho on niinyksilö ettei voi antaa yhtä ainoata oikeata ohjetta. Dermalogican yksi hyväpuoli onkin, että kaikkea voi soveltaa ja kokeilla käyttää keskenään.
  Voisit myös kokeilla tuota Extra Firming Boosteria, tai Skin Renewal Boosteria SkinPerfect Primerin alla. Ne myös hiukan supistavat huokosia, joka on joskus vanhenevan rasvoittuvan ihon ongelma.


  Laittakaa muutkin omia vinkkejänne, niistä joku voi saada hyvänkin avun omaan ihonhoitoonsa.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Tuo biletys on jo jäänyt vähemmälle, mutta tässä oma systeemini meikin alle. Teini-iässä kärsin finneistä ja vielä lähes kuusikymppisenä iho kiiltää helposti. Pahin ongelma tulee, kun hikeä pukkaa ja se tuo öljyä pintaan siksi kesät on hankalia. Käytän dailyn hoitotassua aamuisin ja sen päälle Oilcontrol lotion ja sitten Skinperfect primer. Päälle vielä puuteria, niin meikki ei ole paksu töhnä mutta pysyy kunnolla.

  Mummo 57v.

  VastaaPoista