lauantai 25. huhtikuuta 2015

Puhdistavat naamiot rauhoittavat talineritystä

Dermalogicalla on kaksi naamiota, jotka ovat vaikutukseltaan talin eritystä vähentäviä ja ne ovat Sebum Clearing Masque (75ml 64€) ja Skin Refining Masque (75ml 64€). Sebum Clearing Masque kuuluu Medibac hoitolinjaan, joka on tarkoitettu rasvaiselle ja acne iholla ja se on näistä kahdesta naamiosta tehokkaampi finnien ja mustapäiden hoitoon. Skin Refining Masque on tarkoitettu sekaiholle, tai satunnaiseen öljyisyyteen. Kumpikin naamioista sisältää puhdistavaa savea, joka imee itseensä ihon öljyisyyttä ja talia.

Moni haluaisi ihonsa sileäksi ja näpyttömäksi kevään ja kesän juhliin. Nuorisolla on valmistujaisia ja ylioppilasjuhlia ja heidän ikäisillään on usein myös finnejä. Kaiken ikäisille sopiva tehohoito ennen kesää on kuorinta ja naamio pari, kolme kertaa viikossa. Kuorintaa kannattaa tehdä päivittäin Daily Microfoliantilla (72€) ja joka kolmas päivä vähintään laittaa naamio kuorinnan jälkeen. Naamio levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa vähintään kymmenenminuuttia ja sitten pestään se lämpimällä vedellä pois ja laitetaan kosteusvoide.

Voimakkaasti rasvoittuvalle iholle, jossa on paljon finnejä ja mustapäitä Sebum Clearing Masque on tehokkaampi vaihtoehto. Se sisältää salisyyliä joka sulattaa mustapäitä, ihotalia ja kuollutta solukkoa. Samalla se supistaa huokosia ja vähentää tulehdusta aiheuttavia bakteereita. Skin Refining Masque sopii pintakuivallekin iholle ja siinä on tulehduksia rauhoittavaa teepuuöljyä raaka-aineena. Yli nelikymppinen jolla on taipumusta satunnaiseen rasvoittumiseen esimerkiksi hormonaalisista syistä hyötyy todella paljon Skin Refining Masquen käytöstä. Naamion käyttö parina iltana peräjälkeen ja päivittäinen kuorinta rauhoittaa finnit ja imee itseensä ylimääräisen rasvan. Silloin, kun rasvoittuvalle iholle halutaan kestävä meikki, joka pysyy mattapintaisena koko päivän kannattaa laittaa naamio vaikuttamaan ennen meikin tekoa. 

7 kommenttia:

 1. Itselleni tulee säännöllisin välein isoja hormonifinnejä leukaan ja niistä jää arvet, jotka ei edes ehdi parantua ennen seuraavaa ryöpsähdystä. Ostin helmikuussa Breakout Control nesteen ja se on rauhoittanut koko jutun. Aina, kun finnit alkaa ilmaantua käytän koko leukaan Breakout nestettä joka päivä ja märkäpäät pysyy pois. Suosittelen kokeilemaan.
  Isa

  VastaaPoista
 2. Onkos tää multivitamin power serum tulossa tarjoukseen? Paras ryppytippa mitä tiedän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multivitamin Power Serum saa tosi paljon kehuja eikä turhaan, koska sen siloittava vaikutus on näkyvä. Nyt en usko, että se tulisi tarjoukseen ihan lähiaikoina, koska se oli Tähtitarjouksena ennen joulua ja yleensä tarjous tulee vaan kerran vuodessa.

   Inkeri

   Poista
 3. Kun nyt kerran omia tuotteita kehutaan kerron mäkin, että uusi C12 serum on vielä parempi, kuin aikaisempi. Leukaperissä olleet tummat alueet lähtivät melkein kokonaan kolmenviikon käytön jälkeen. Läiskät tulivat kahdessa päivässä Kanarialla ja sit hoidetaan niitä pois kuukausi voihan nenä. Heh heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole ainoa joka kertoo hyvistä tuloksista. Muutama muukin asiakas on jo ehtinyt käyttämään C-12 Serumia yli kolmeviikkoa ja tulokset alkavat näkyä. Se on pidettävä mielessä, että vaikutuksen näkymiseen menee ainakin tuo kolmeviikkoa ja ihoa pitää koko ajan suoja ettei pigmenttiä muodostu lisää.

   Inkeri

   Poista
 4. Onhan tuo uusi breakout control tosi hyvä aine isompiin märkäpäihin, mutta ilman skin reffining maskia en pärjäisi. Ennen kuukautisia naamani lehahtaa täyteen pikkufinnejä, jotka kestää parikin viikkoa parantua ellen käytä reffining maskia. Heti, kun finnit alkaa ilmestyä alan laittamaan joka ilta maskia ja yleensä lehahdus jää vähäiseksi. Sit niihin isompiin märkäpäihin breakout controlia, niin näillä pärjään.

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kun kerrotte omista kokemuksistanne. Ne ovat aivan kullan arvoista tietoa, koska vakuuttavinta on kun lukijat saavat tietää muiden asiakkaiden kokemuksia. Myös minulle ja Marille on todella tärkeää tietää millaisia tuloksia kotihoidossa tulee ja varsinkin uusien tuotteiden kohdalla se on välttämätöntä.
  Kertokaa muutkin rohkeasti omia käyttötapojanne ihan mistä tahansa Dermalogican ja YB:n tuotteesta.

  Inkeri

  VastaaPoista