tiistai 7. huhtikuuta 2015

Tähtitarjous on Skin Smoothing CreamSKIN SMOOTHING CREAM 50ml NYT 47€ (59€), tai 100ml NYT 63€ (81€) ja saat lahjaksi sievään vetoketjulliseen meikkipussiin pakattuna matkakoot Special Cleansing Gel puhdistusgeelistä, Multi-Active Toner hoitosuihkeesta, Multivitamin Power Firm silmänympärysvoiteesta ja SkinPerfect Primer sk 30 meikinpohjustusaineesta. Pakkauksen arvo on 52€. 

Ostamalla Skin Smoothing Cream saat matkakokojen avulla kaikki kotihoitotuotteet 2-3 viikoksi ja näin pääset edullisesti kokeilemaan Dermalogican tuotteita. Skin Smoothing Cream sopii kaikille ihotyypeille ja on keskitäyteläinen hoitovoide yöksi ja päiväksi. Se sopii oikein hyvin meikin alle, tai vaikka ei meikkiä käyttäisikään iho jää kiiltämättömäksi Skin Smoothing Creamin jälkeen.  Nuorelle ja kuivuuteen taipuvaiselle iholle Skin Smoothing Cream on erinomainen valinta. Myös yli nelikymppiselle sekaiholle Skin Smoothing Cream toimii hyvin, koska se ei sisällä juurikaan rasva-aineita, vaan paljon kosteutta. Runsas kosteutus siloittaa kuivuudesta johtuvia pikkuryppyjä ja juonteita. Skin Smoothing Cream sopii myös miehille yö-ja päivävoiteeksi.
Tee tilauksesi verkkokauppaan nopeasti, tai tule hoitolaan ostoksille, niin ehdit saamaan ihosi parempaan kuntoon vappuun mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti