maanantai 27. huhtikuuta 2015

Tähtitarjouksena Daily Microfoliant!

TÄHTITARJOUKSENA ON DAILY MICROFOLIANT kuorinta-aine NYT 59€, norm. 71€ ja saat kaupan päälle söpöön sifonkipussukkaan pakatut matkakoot Skin Hydrating Masque kosteusnaamiosta, Defence Solar Booster sk 50 aurinkosuojavoiteesta ja SkinPerfect Primer sk 30 meikinpohjustusvoiteesta.

Daily Microfoliant on Dermalogican suosituin tuote ympäri maailmaa. Kuka sitä kerran kokeilee ei halua siitä luopua. Daily Microfoliant kuorinta sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Sen tasapainottava ja uudistava vaikutus auttaa lähes kaikkiin iho-ongelmiin. Jauhemaista mikrokuorintaa voi lähes kaikki ihotyypit käyttää Suomen kesässä päivittäin ainoastaan hyvin herkkä ihoiset voivat tyytyä kuorimaan joka toinen päivä. Daily Microfoliantin hellävarainen riisientsyymi sulattaa iholta pois, vain täysin kuolleen solukon. Ihosta irtoaa päivittäin miljoonia kuolleita soluja ja kesän UV-säteily vaan lisää niiden määrää. Ilman kuorintaa kuollut solukko liimaantuu ihonpintaan harmaana hilseilevänä kerroksena, joka estää myös hoitoaineiden imeytymistä. Tehokkaassa ja järkevässä ihonhoidossa kuorinta on aivan välttämätön.

Daily Microfoliant on lempinimeltään taikajauhe, koska se on jauhemaista ainetta. Jauhetta otetaan kämmenelle noin puoliteelusikallista ja siihen lisätään hiukan vettä. Käsissä hieromalla siitä tulee, kuin saippuavaahto jolla iho pestään. Kuorinta on myös nopea, koska vaahdolla pestään iho eikä vaikutusaikaa tarvita. Tee vuoden paras panostus ihoosi ja hanki Daily Microfoliant tarjoushintaan.

6 kommenttia:

 1. Ai kuinka ihanat kuvat teistä Facebookissa. Erittäin edustavat.

  Ja Daily Microfoliant on parhaimpia tuotteita. Itsehän käytän sitä aamuisin, kun meikki asettuu niin hyvin sen jälkeen.

  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, saimme vihdoinkin aikaiseksi uudistaa kuvavalikoimaamme. Pitäisi varmaan sinne facebookiin laittaa meidän kissojemmekin kuvat, kun aina niistä puhumme. Siinä vasta kauniita kuvia olisi. Marin Tassunenkin alkaa päästä jo teini-ikään ja pojalla alkaa olla kevättä rinnassa. Taitaa tulla Marille eläinlääkärireissu, mutta onneksi poikakissojen leikkaus on paljon helpompi, kuin tyttökissojen.

   Daily Microfoliant on tuote, jota ilman en pärjäisi. Ja olet oikeassa, että meikki on paljon parempi, kun aamulla käyttää Dailya.
   Inkeri

   Poista
 2. Kysyisin nanolift hoitoon liittyvää asiaa. Käyn sinulla loma-aikoina nanoliftissä, kun kesämökki on Hämeessä. Muulloin käyn oman paikkakunnan kosmetologilla. Ihmettelen miten kätesi ovat aina niin kuumat hieronnassa yms.kuuluuko se jotenkin nanoliftiin ja mikä sen tekee? Kotikaupungin kosmetologin kädet tuntuu välillä kamalilta, kun ne ovat ihan jäätävät. Miten saat kätesi niin kuumiksi ja onko se hyväksi asiakkaalle, tai sinulle itsellesi?
  Kesäasukas

  VastaaPoista
 3. Ymmärränköhän nyt kysymyksen ihan oikein. Ihmisen käsien lämpimyys on riippuvainen verenkierrosta ja näin on myös minullakin. En pysty mitenkään itse säätelemään onko käteni kuumat, vai kylmät. Minulla on huono ääreisverenkierto ja sormet ja varpast ovat yleensä kylmät. Työtä tehdessä asia on eri, koska käytän käsiäni koko päivän ja verenkierron elpyminen tekee ne lämpimiksi. Varsinkin talviaamuisin sormeni ovat ihan jäässä töihin tullessani, mutta pesen ne kuumalla vedellä . Ymmärrän hyvin ettei ole kivaa, kun iholle tullaan jäisillä käsillä ja siksi ne pitää lämmittää kuumalla vedellä. Sen jälkeen, kun työt pääsee alkuun liikunta pitää huolen verenkierrosta.
  En oikein ymmärrä miksi tämä liittyisi jotenkin nanolift hoitoon kyllä kädet lämpiää on hoito mikä tahansa. Käsien kuumuudella ei ole mitään merkitystä hoidon kannalta paitsi se ettei kylmät kädet tunnu mukavilta asiakkaalle. Selventäisitkö vielä mitä vaaraa ajattelit minun verenkierron aiheuttavan asiakkaalle, tai itselleni?

  Inkeri

  VastaaPoista
 4. Olen käyttänyt tätä Microfoliant-jauhetta ja tykännyt, tosin luulin, että kuorinnan tekee ne pienet sormissa tuntuvat pikku jyvväset mekaanisesti eli olen pyöritellyt ainetta sormenpäilläni, toki vaahdoksi kostutettuna. Mikä niiden jauhehiukkasten rooli sitten on ja mitä ne ovat, kun tämä onkin siis entsyymikuorintaa?

  Ja toinen kysymys:
  Mikäs olikaan Dermalogican kolmoispuhdistuksen aineiden (Precleanse - varsinainen puhdistusaine - Microfoliant) käyttöjärjestys? Viime kesänä oli käytössä nuo kolme, mutta nyt en enää muista tuliko Microfoliant-jauhe keskimmäisenä vai viimeisenä.

  VastaaPoista
 5. Oikea järjestys on, että aina ihonpuhdistus ensin ja sitten vasta kuorinta. Kuorinta tehdään aina puhtaalle iholle ja siksi Daily Microfoliant käytettää viimeiseksi noista kolmesta eli Precleanse-ihotyypin mukainen puhdistusaine-kuorinta. Mitään vahinkoa ei iholle tapahdu, jos järjestys on väärä. Ainoastaan kuorinnan teho vähenee.
  Nuo hiutaleet, tai rakeet mitä Daily Microfoliantissa sormiin tuntuu on juuri tämä entsymaattinen raaka-aineyhdistelmä ja nehän hajoavat, kun joutuvat veden kanssa tekemisiin. Daily Mikrofoliantia hierotaan iholla samalla tavoin, kuin pesisi ihoa puhdistusmaidolla. Kuorinnan hieromisella ei ole merkitys, mutta ei se ole haitaksikaan.

  Inkeri

  VastaaPoista