perjantai 26. kesäkuuta 2015

Hoitola ei ole muuttamassa mihinkään!

Minulta on useampaan kertaan alkukesän aikana kyselty missä kauneushoitolani nykyään on, kun olen ollut kaupungilla asioilla. Olen ollut ihan ihmeissäni, että siinähän se on missä tähänkin saakka. Tänä aamuna hätkähdin oikein todella, kun törmäsin naapurirapun mummoon, joka on asunut talossa kymmeniä vuosia. Hän ihmetteli miksi minä olen muuttamassa pois, kun nyt on talon remonttikin valmis ja saamme hienot uudet parvekkeet. Vannoin etten ole mihinkään lähdössä, mutta hän ei oikein ottanut uskoakseen.

Päivällä Marin kanssa pohdimme juttua perusteellisesti. Marilta on kysytty samaa ja on ihmetelty meidän näyteikkunasomistusta Reskalla. Tulimme siihen tulokseen, että jotkut ovat luulleet meidän muuttavan liikehuoneistoon missä näyteikkunamme on. Oikeastaan siis tuo näyteikkuna ei ole, kuin riesa. Alunperinhän meidän yrittäjänaisten oli tarkoitus tehdä palvelus kaupungille ettei tyhjiä näyteikkunoita olisi niin valtavasti. Keskikaupunki näyttää ihan surkealta, kun tyhjiä liiketiloja on vieri vieressä. Kaupunkikeskusta ry lähti projektiin mukaan ja kartoitti mitä ikkunoita voimme käyttää.

 En oikeastaan uskonut mitenkään hyötyväni näyteikkunasta, mutta en kyllä odottanut siitä haittaakaan tulevan. Tuntuu hassulta selittää kaupungilla vieraille ihmisille miksi näyteikkunamme on siinä ja vaikka vääntäisin rautalangasta niin se ei kaikille mene perille. Tuon näyteikkunan somistus on myös työnä niin iso juttu, että sitä en osannut aavistaa. Somisteet pitäisi vaihtaa 3-4 viikon välein ja nyt alkukesällä en ole siihen pystynyt. Työpäivät lopetan iltaisin kello yhdeksän, niin en mitenkään jaksa mennä kolmeksi tunniksi keikkumaan johonkin ikkunalaudalle. Se siis täytyy tehdä viikonloppuina ja ainakin kesäisin niihin siunaantuu muitakin menoja. Meille luvattiin, että saamme käyttää noita ikkunoita niin kauan, kun liiketilaan tulee uusi vuokralainen. Pahoin pelkään, että siihen menee aikaa, koska tyhjää tilaa on niin paljon.

Seuraavan kerran harkitsen tarkemmin ennen, kuin tarjoan ideoitani ja apuani. Yleensä ne tuppaa teettämään niin paljon töitä ettei ne ole enää kivoja. Pitää harkita keksisimmekö Kaupunkikeskusta ry:n kanssa jonkun lappusen ikkunaan, jossa on selitys miksi se on siihen kohtaan tehty. En oikein jaksaisi yhtenään setviä liikepaikkaani, kun sen pitäisi olla kaikille nähtävissä, että olemme nyt kaupungin parhaalla paikalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti