perjantai 19. kesäkuuta 2015

Juhannuksen ihonhoitoneuvot

Vaikuttaa hiukan siltä ettei tänäkään juhannuksena tarvitse antaa aurinkosuojaohjeita. Nyt taitaa olla sauna ainut lämmin paikka. Juhannukseenhan saunominen kuuluu ja tietysti vihta olisi ihana, mutta ei niitä enää kovin moni osaa tehdä.

Dermalogicalla on ihanat vartalohoitotuotteet, joiden tuoksusta todella nautin. Body Wash toimii sekä kylpyammeessa, että suihkuvaahtona. Siitä saa myös ihanan jalkakylvyn ja meillä hoitolassa ja kotonani käytämme sitä käsienkin pesuaineena. Se ei missään tapauksessa kuivata, niin kuin saippua pitoiset aineet. Dermalogicalla on myös Hydro Salt niminen kylpysuola ja se on pakattu pusseihin joista saa 3-4 ammekylpyä, tai kymmenkunta jalkakylpyä. Pussin hinta on 9€. Se poistaa turvotusta ja irroittaa hyvin hilseilevää kuollutta solukkoa.

Nyt on loistava hetki vartalon kuorinnalle ja Exfoliant Body Scrub (52€) on siihen aivan omiaan. Exfoliant Body Scrub on voidemainen aine, jonka joukossa on oliivinkivi jauhetta. Kuorintaa voi käyttää suihkuvaahdon sijalta päivittäisenä pesuaineena, tai vähintää pari kertaa viikossa. Varmaan jossain vaiheessa tulee sen verran kesäistä, että pääsee liikkumaan hellemekoissa, tai hihattomissa topeissa. Vartalon pitää olla hyvin hoidettu, että se näyttää kauniilta. Kuorinnan jälkeen kannataa laittaa vartalovoide, joko Body Hydrating Cream, tai UltraRich Body Cream. Body Hydrating Cream on hyvin ohut maitomainen voide, joka imeytyy hetkessä. UltraRich Body Cream on hiukan täyteläisempi, mutta sekin imeyttyy hyvin. Kuulin eräältä asiakkaaltani, että tämä UltraRich Body Cream on Kansallisbaletin tanssijoiden suosikkivartalovoide. Heillähän pitää ihon olla kaunis ja hyvin hoidettu. Muuten joka hypyllä hilse, vain pölisisi.

Minusta on harmillista, että suomalaiset naiset käyttävät hyvin vähän vartalohoitotuotteita. Esimerkiksi Ranskassa, tai Amerikassa vartalohoitotuotteita myydään yhtä paljon, kuin kasvovoiteitakin. Kuitenkin meidä ilmasto ja saunominen rasittaa vartalon ihoa todella paljon. Meillä on nyt muutama pakkaus vartalotuotteista, joissa on matkakoot Body Washista ja Body Hydrating Creamista, sekä Exfoliant Body Scrubista. Tuotteet riittää noin 3-4 viikon käyttöön ja sen hinta on 33€.

Hyvää juhannusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti