torstai 18. kesäkuuta 2015

Rasvoittuvan ihon hoitoneuvoja

Nyt on Tähtitarjouksena Medibac-linjan CLEARING MATTIFIER NYT 57€ (69€) ja sen mukana saat matkakoot Skin Renewal Booster uudistavasta tehotipasta ja Daily Microfoliant kuorinnasta. Lahjatuotteiden arvo 35€. Jo näillä tuotteilla saat paljon apua kiiltävälle rasvoittuvalle iholle, mutta muutenkin Medibac-linja on avuksi kaikille aikuisen rasvottumisongelmiin.

Oil Control Lotion (58€)  on Dermalogican tunnetuin rasvoittuvan ihon hoitotuote. Se sisältää microkapseleita, jotka imevät itseensä ihon erittämää talia. Iho pysyy tasaisena ja finnien ja mustapäiden syntyminen vähenee. Oil Control Lotion ei kuivata, vaan hidastaa talirauhasten toimintaa ja estää myös ihohuokosten laajentumista. Päiväksi voit laittaa ensin Oil Control Lotionin ja sitten Clearing Mattifierin pitämään meikkiä mattapintaisena.

Paikallisesti käytettynä uusi Breakout Control (75€) on erinomainen yksittäisille finneille. Monella viikoa ennen kuukautisia alkaa leukaan ja leukaperiin pukkaamaan isoja tulehtuneita finnejä. Niihin paras apu on Breakout Control. Heti, kun tuntuu siltä, että finni on nousemassa siihen kannattaa laittaa useampaan kertaan Breakout Controlia. Yleensä finni ei edes ehdi nousta täyteen tulehdukseen, vaan jää vähäiseksi punoitukseksi. Kesällä voi kaikki ihotyypit ottaa käyttöön Clearing Skin Washin pari kertaa viikossa, jos iholle tulee hikinäppyjä, tai pikkufinnejä. Tuo Clearing Skin Wash on myös erinomainen vartalon pesuun, jos selkään ja rintaan tulee finnejä.

5 kommenttia:

 1. Mitä suosittelet aurinkorasvaksi kiiltävän rasvaiselle iholle ja olen jo nelikymppinen? Tuo Clearing Mattifier on ainoa tuote mikä on rasvanahkani pitänyt kurissa. Yleensä kaikki rasvaisen ihon aineet aiheuttaa hilseilyä ja kiristystä, mutta ei tämä voide.

  VastaaPoista
 2. Tässä Medibacin hoitolinjassa on myös aurinkosuojavoide sk 30, joka on hyvin samanlainen ohut ja kevyt, kuin Oil Control Lotionkin. Kiva, kun kerroit kokemuksiasi Clearing Mattifieristä. Siitä onkin tullut monen sekaihon ja rasvoittuvan ihon suosikkituote.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Joko teillä on Concealing Spot finnien peitevoiteesta tullut uusi vaaleampi sävy? Ostin sitä syksyllä jenkeistä se oli mainio tuote. Nyt sävy oli vaalealle ihollekin sopiva ja se peitti tosi hyvini isommankin alueen.

  Sarkku

  VastaaPoista
 4. Kyl sitä jo oli huuhtikuussa, kun mä kävin sen ostamassa. Hyvin se pelaa munkin paisemaisiin finneihin.
  Tikru

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuo Concealing Spot on meillä myynnissä jo uutena värinä. Nyt sävy on helposti ihoon hukkuva ja kuitenkin se peittää todella hyvin. Samalla se on myös hoitoaine finneille, koska se toimii desinfioivasti ja tappaa tulehduksia aiheuttavia bakteereita. Siinä on myös b-vitamiinia , joka nopeuttaa rikkoutuneen ihon parantumista. Tuote sopii myös miehille, koska värisävy ei jää näkyville, mutta peittää hyvin.

  Inkeri

  VastaaPoista