maanantai 1. kesäkuuta 2015

Multivitamin Power Firm on uusi Tähtitarjous!

MULTIVITAMIN POWER FIRM NYT 55€ norm.70€ ja saat lahjaksi Dermalogican vetoketjulliseen meikkipussiin pakatut matkakoot Total Eye Care sk 15 silmänymp.voiteen, Daily Microfoliant kuorinta-aineen ja SkinPerfect Primer sk30 meikinpohjustusaineen. Pakkauksen arvo on 49€.

Multivitamin Power Firm on meidän suosituin silmänympärysvoide ja se on myös meillä aina kolmen suosituimman tuotteen joukossa. Koskaan en ole kuullut etteikö joku pitäisi tästä tuotteesta. Multivitamin Power Firmin koostumus on ainutlaatuinen, koska se sulaa ohueen silmänympärysihoon. Silmänympärysihossa on yksi ihosolukerros vähemmän, kuin muualla kasvojen ihossa. Siksi silmänympärys rypistyy ja ohenee ensimmäisenä. Multivitamin Power Firmin koostumus auttaa suojaamaan ohutta ihoa ja se estää todella hyvin ihon rypistymistä ja kuivumista. Se sopii myös huulille ja suunympärysryppyihin. 

Multivitamin Power Firm sisältää luonnon silikaattia, joka sulaa ihon pintaan ja estää kyynelnesteen, tuulen ja pakkasen kuivattavaa vaikutusta. Tänä keväänä monen silmät ovat ärtyneet tuulesta ja pölystä ja siksi silmät vuotavat helposti. Multivitamin Power Firm suojaa juuri näiltä silmätippojen ja kyynelien kuivattavalta ja rypistävältä vaikutukselta. Multivitamin Power Firmiä voi käyttää aamuin illoin, mutta tuosta matkapakkauksesta pääset kokeilemaan Total Eye Care sk 15 silmänympärysvoidetta päiväkäytössä. Henkilöille jotka eivät ole koskaan käyttäneet silmänympärysvoidetta Multivitamin Power Firm on paras mahdollinen aloitus.


2 kommenttia:

 1. Onko totta, että väärin tehdystä kosmetologin ihonpuhdistuksesta voi tulla pysyviä arpia?

  Saana

  VastaaPoista
 2. Kenen hyvänsä tekemästä liian kovakouraisesta puristelusta jää arpia. Hyvin harvinaista on, että nykypäivän kosmetologit käsittelisivät asiakkaan ihoa, niin kovasti, että se arpeutuisi. Yleensä näen, että asiakas itse puhdistaa ihoaan, niin suurella voimalla, että arpia tulee.
  Kosmetologi pystyy paljon helpommin puristamaan mustapäitä ja finnejä, kuin asiakas itse. On hyvin hankalaa katsoa peilistä mitä tekee ja yrittää samalla saada hyvän puristusotteen.
  Olen ehdottomasti sitä mieltä ettei itse kannata ihoa puhdistaa ja kosmetologinkin pitää harkita tarkoin mitä kannattaa ihosta puristella.

  Inkeri

  VastaaPoista