tiistai 23. kesäkuuta 2015

Nanolift kasvohoito poistaa turvotusta

Jatkan vielä tuosta eilisestä turvotusaiheesta. Yleisin palaute mitä saamme Nanolift hoidosta on tuo turvotuksen poistuminen ja kasvojen kaventuminen. Kyllä käsintehtykin kasvohoito poistaa turvotusta, mutta Nanolift hoidossa mikrovirta kolminkertaistaa vaikutuksen.

Nesteen poistuminen johtuu aineenvaihdunnan paranemisesta. Se taas johtuu siitä, että kasvohoitoalueella on ihmisen imusolmukkeista kaksikolmasosaa. Imusolmukkeet ovat näitä solmukohtia, jotka poistavat nesteen elimistöstä ja niitä on kainaloissa, leuan alla ja nivustaipeissa. Kasvohoidossa käsitellään leuanalustaa ja työnnetään nestettä kainaloihin päin. Nanolift hoidossa on myös käsintehdyt hieronnat suunniteltu niin, että nesteen poistuminen kiihtyy. Oikein tehdyn  kasvohieronnan osuus kasvohoidoissa on erittäin merkityksekäs eikä hierontaa saa huitoa miten tahansa sillä muuten ei vaikutus toteudu. Nanolift hoidon turvotusta poistavaa vaikutusta on hyvä jatkaa juomalla paljon hoidon jälkeen. Juomista kannattaa lisätä ihan 3-7 päivää hoidon jälkeen, jotta saa kaiken tehon hoidosta irti. Yleensä jo hoidon aikana tulee vessahätä ja pyytäkää heti, että pääsette vessaan, koska muuten ei pysty rentoutumaan.

Yleisintä palautetta Nanolift hoidosta on, että silmäpussit pysyy poissa pari, kolmeviikkoa ja moni on näkyvästi kapeampi kasvoiltaan. Minulla itselläni on suuri taipumus turvotukseen ja se on myös kaikilla muilla lähiperheeni naisilla. Se onkin yleensä periytyvä ominaisuus. Ihmettelen aina itsekin miten valtavan paljon Nanolift hoito kapeuttaa kasvoja ja tekee ihosta paljon napakamman. Kun nestepatka on poissa iho on huomattavasti kiinteämpi ja sen huomaa muutaman viikon hoidon jälkeen. Nanolift hoidon jälkeen kannattaa aina tehostaa kotihoitoa ja nimenomaan Dermalogican tuotteilla, koska näin saa hoidon vaikutuksen pitkitettyä mahdollisimman pitkälle. Tässä vaiheessa kesää kannattaa varailla hoitoaikaa Nanoliftiin, jos kesäloman makkarat ja oluet on tehneet tehtäviään. Palautuminen työkuntoon sujuu paremmin kauneushoitolan kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti