maanantai 15. kesäkuuta 2015

Tähtitarjouksena Clearing Mattifier!

Tänään tulee voimaan seuraava Tähtitarjous ja se on CLEARING MATTIFIER NYT 57€ (69€) ja saat lahjaksi Skin Renewal Booster uudistavan ja siloittavan tehotiivisteen ja Daily Microfoliant kuorinta-aineen ja näiden arvo on 35€.

CLEARING MATTIFIER kuuluu talineritystä tasapainottavaan Medibac-hoitolinjaan. Clearing Mattifier sopii kaikille ihotyypeille ja normalisoi ihon toimintaa. Clearing Mattifier sulaa ihon rakenteeseen ja tekee ihosta sileän ja tasaisen. Se on erittäin hyvä estämään ihon kiiltämistä ja meikki pysyy mattapintaisena pitkään. Tuote ei missään tapauksessa kuivata ja sopii jopa kuivalle iholle, jos kesähelle tuo liikaa kiiltävyyttä ihon pintaan. Clearing Mattifier estää mustapäiden ja finnien syntymistä ja sopii siksi myös teini-ikäisille. Myös miehet pitävät tästä tuotteesta, koska se imeytyy niin nopeasti.

Mukana tulevat Skin Renewal Booster ja Daily Microfoliant lisäävät puhdistavaa vaikutusta. Skin Renewal Booster on maitohappoa sisältävä tehotippa, joka poistaa kuollutta solukkoa ja puhdistaa huokosia. Samalla se myös kosteuttaa ihoa ja nopeuttaa finnien parantumista. Skin Renewal Booster sopii kaiken ikäisille ja toimii oikein hyvin Clearing Mattifierin parina. Suosittelen Skin Renewal Boosteria yöksi ja Clearing Mattifieriä päiväksi. Daily Microfoliant kuorinta lisää vielä puhdistavaa vaikutusta ja näin kesällä sitä voi käyttää päivittäin.

Tämä kesän tehohoito kannattaa nyt hyödyntää ja varmaan vielä helteetkin tulevat, niin näillä tuotteilla estät hikinäpytkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti