maanantai 29. kesäkuuta 2015

Uusin Tähtitarjous on Active Moist 100ml!

Tähtitarjouksena on seuraavat kaksi viikkoa ACTIVE MOIST 100ml NYT 59€ (76€) ja saat lahjaksin Skin Hydrating Booster tehotipan ja Daily Microfoliant kuorinta-aineen ja niiden arvo on 45€.

ACTIVE MOIST on täysin rasvaton kosteusvoide kaikille ihotyypeille. Se sopii yö-ja päivävoiteeksi ihan kaiken ikäisille. Nuorelle atooppiselle iholle se on erinomainen peruskosteusvoide. Meikinalusvoiteena Active Moist toimii hyvin myös helteelläkin, koska se on täysin imeytyvä eikä jätä kiiltävyyttä ihon pintaan. Näin kesäajan kosteudessa myös ikyyntynyt kuivaihoinen hyötyy voiteesta ja se on hyvää vaihtelua esimerkiksi Intensive Moisture Balancen (100ml 85€, 50 ml 59€) käyttävälle. Tuo sadanmillilitran tuubi riittää yötäpäivää käytettynä noin parikuukautta kuivalla iholle, joten se kestää syyskuun alkupuolelle asti.

Mukana tulevat lahjatuotteet Skin Hydrating Booster ja Daily Microfoliant lisäävät kosteuttavaa vaikutusta. Skin Hydrating Booster on puhdasta kosteutta sisältävä tehotippa kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Se sopii myös silmien ympärille. Ostaessasi Active Moistin, niin käytä heti alkuun Daily Microfoliantia joka päivä, tai joka toinen päivä ja Skin Hydrating Boosteria aamuin illoin voiteen alle. Näin saat pari viikkoa tehtyä superkosteuttavaa kotihoitoa, josta hyötyy aivan kaikki ihotyypit.

Poikkea ostoksille, tai tee tilaus verkkokauppaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti