tiistai 2. kesäkuuta 2015

Miksi silmänympäryksille on eri voide, kuin kasvoille?

Moni on varmaan miettinyt miksi silmienympärille käytetään omaa voidetta eikä tavallinen hoitovoide kelpaa. Siihen on olemassa aivan selvä syy eli kyse ei ole myyntikikasta. Silmänympärysihossa on yksi solukerros vähemmän, kuin muualla kasvoilla ja siinä ei ole tali-tai hikirauhasia. Siihen ei tule omasta takaa suojaavaa ja vahvistavaa ihotalia ja siksi luomet kuivuvat helposti.

Silmänympärysiho on kaikista ohuin ja kuivin kohta ihmisen ihosta ja siksi se pitää hoitaa hyvin. Silmänympärys joutuu myös alttiiksi suurelle rasitukselle, kun silmiä hierotaan, tai silmät vuotaa helposti. Suolainen kyynelneste kuivattaa erityisesti ja luomipoimuihin jäänyt kosteus rohduttaa ihon helposti rikki asti. Kasvoille tarkoitettu hoitovoide on molekyylirakenteeltaan sen verran suurta ettei se kykene kunnolla imeytymään silmänympärysihoon. Hoitovoide jää lillumaan ihonpintaan ja aiheuttaa helposti turvotusta ja silmien ärsytystä. Ohut ja hienojakoinen silmänympärysvoide pystyy imeytymään ja hoitamaan helposti kuivuvaa ja ärsyyntyvää ihoa.

MULTIVITAMIN POWER FIRM NYT 54€ (70€) ja saat lahjaksi matkapakkauksen Total Eye Care sk 15 silmänymp.voiteesta, Daily Microfolian kuorinta-aineesta ja SkinPerfect Primer sk 30 meikinpohjustusaineesta. Arvo 49€
Ellet ole vielä koskaan käyttänyt silmänympärysvoidetta tähän tarjoukseen kannattaa tarttua. Multivitamin Power Firm on meidän suosituin silmänympärysvoide ja se sopii aivan kaikille. Silmämeikki pysyy siistinä ja tasaisena, koska tämä voide sulaa ihoon samettisen pehmeästi ja siloittaa pikkuryppyjä. Silmänympärysalue rypistyy helpoiten juuri tuon ohuen rakenteensa vuoksi. Siksi silmänympärysvoidetta kannattaa käyttää jo parikymppisenä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti