torstai 25. kesäkuuta 2015

Hyödynnä Tähtitarjous!

Tämän hetken Tähtitarjous on voimassa vielä sunnuntai-iltaan eli nyt alkaa olla kiire tehdä verkkokauppatilaus, tai poiketa ostoksille. CLEARING MATTIFIER NYT 57€ (69€) ja saat kaupan päälle matkakoot Skin Renewal Booster uudistavasta tehotipasta ja Daily Microfoliant kuorinnasta ja lahjan arvo on 35€.

CLEARING MATTIFIER sopii aivan kaikille, jotka haluavat pitää ihonsa mattapintaisena koko päivän. Kesähelteellä kiilto on kaikkien ongelma ja Clearing Mattefier hillitsee sen kuivattamatta. Nythän hellettä ei vielä ole ollut, mutta kesää on ainakin pari kuukautta jäljellä. Viime kesänähän kylmän kesäkuun jälkeen tuli superkuuma loppukesä. Clearing Mattifier on loistava tuote sekaiholle hillitsemään epäpuhtauksia ja mustapäitä. Sillä on myös huokosia supistava vaikutus ja siksi iho näyttää siistiltä, vaikka ei meikkiä käyttäisikään. Rasvoittuvalla iholla Clearing Mattifier käy sekä yö, että päivävoiteena. Tuolla yhdellä tuubilla rasvaihoinen pärjää pari kuukautta eikä muuta voidetta tarvitse. Vielä, kun ottaa kotihoitoon mukaan nämä lahjatuotteet, niin hoidosta tulee erinomainen. Skin Renewal Booster kannattaa levittää joka ilta ensimmäiseksi puhtaalle iholle ja sen päälle Clearing Mattifier. Aamuisin kannattaa tehdä kuorinta Daily Microfoliantilla. Matkakoot kestää näin käyttäen 2-3 viikkoa, joten siinä ajassa iholle tulee jo näkyvää parannusta.

Nuorelle iholle Clearing Mattifier on erinomainen. Yleensä nuoria naisia kiusaa ihon kiiltäminen ja rasvaisella iholla ei meikki kunnolla pysy. Siihen Clearing Mattifier on hyvä apu. Tämä voisi olla kiva lahja, vaikka nuorten synttäreille. Se pitää muistaa ettei Clearing Mattifierissä ole aurinkosuojaa, mutta sen päälle voi laittaa, vaikka SkinPerfect Primerin sk 30. Poikkea ostoksille.

1 kommentti:

  1. Kiva, että on tarjouksia meille rasvanaamoillekin. Clearing Mattefier on omalle iholleni ihan passeli juttu. Aikaisemmin iltapäivällä sai kaapia rasvaa iholta ihan kunnolla pois. Clearing mattefier on vähentänyt öljyisyyden ja ärsyttävät näppylät leuasta.

    VastaaPoista