sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Dermalogica on paljon julkisuudessa

Harvemmin varmaan olen kertonut, että Dermalogica on erittäin suosittu julkkisten piireissä sekä jenkeissä, että Euroopassa. Itselleni se ei paljoa merkitse, mutta onhan se jonkilainen myyntivaltti, että sarja on hyvin tunnettu.

Los Angelesin maailmankongressissa 2013 oli näyttävästi esillä Gatsby elokuva, jonka kaikki kosmetiikka oli Dermalogicaa. Hyvin moni näyttelijä käyttää Dermalogicaa, koska Precleanse alkupuhdistusöljy poistaa raskaimmankin meikin. Ultra Calming linjan tuotteet taas rauhoittaa hyvin paksusta meikistä ärtyneen ihon. Nytkin Las Vegasissa oli esillä useampi uusi elokuva missä Dermalogica oli käytössä. TV-sarjoja joita minäkin tunnistin oli Dawton Abbey ja Walking Dead, mutta näitä jo pitkään tehtyjä sarjoja oli ainakin kymmenen muuta.

Viktoria Beckham mainitaan usein Dermalogican yhteydessä, koska hän on toistakymmentävuotta käyttänyt Dermalogicaa. Hän on nimennyt Multivitamin Power Recovery Masque (69€) sankarituotteeksi ja pitää sitä kuulemma aina lentomatkoilla mukanaan. Jos lento on yli neljä tuntia hän laittaa lennon loppupuolella naamion ja uuden meikin, niin on taas raikas ja upea matkan jälkeenkin. Joitakin tuotteita Viktoria Beckham on jo testannut ennen niiden myyntiin tuloa ja SkinPerfect Primer (77€) oli tällainen. Nykyisin hän on niin vannoutunut SkinPerfect Primerin käyttäjä, että hänelle myydään siitä isompi ammattikoko.

Sharon Stone on myös käyttänyt Dermalogicaa yli kaksikymmentävuotta, koska Dermalogican pääkemisti Diana Howard on Stonen ystävä. Sharon Stone on kuulemma hyvin herkkä hajuille eikä voi sietää hajustettua kosmetiikka. Hänen kotonaan on käsiepesusaippua korvattu Body Washilla samoin, kun kaikissa Dermalogican hoitoloissa. Sharon Stonen lempituote on Power Rich (228€) ja Age Reversal Eye Complex (78€). Suomessa Tarja Halosen tiedetään käyvän Dermalogica-hoitolassa ja hänen lempituotteensa on myös Power Rich, koska se on niin helppo käyttää. Hyvin moni kansanedustaja ja eduskunnan työntekijä käyttää Dermalogicaa. Itse olen ollut kaksi kertaa eduskunnassa esittelemässä omaa yrittäjyyttäni ja silloin esittelin myös Dermalogicaa. Kyseessä oli yrittäjänaisten tapahtuma missä muutama tyypillinen naisten yritys oli esillä ja omistajat kertoivat omasta työstään.  Luulen kyllä, että siksi Dermalogica on suosittu kansanedustajilla, koska tieto menee suusta suuhun niin, kuin muillakin työpaikoilla. Sanoisin myös, että hyvin moni kansanedustaja saa iho-ongelmia esimerkiksi stressistä ja silloin Dermalogicasta löytyy parhaat tuotteet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti