perjantai 4. syyskuuta 2015

Syysuutuudet Youngbloodilta!

Syksyn vaateväreissä näkyy paljon syvää viininpunaista ja sinapinkeltaista ja ihan kiva onkin ettei aina kaikki ole harmaata ja mustaa. Meikkiväreissä en muista aikoihin olleen muotisävynä viininpunaista, mutta nyt on. Yoyngbloodin syksy 2015 väritys on kauttaaltaan sävytetty viinipunaiseen ja he käyttävät sävystä nimeä marsala.

Minun silmään värit näyttää tosi hyviltä, mutta myynnissä ne eivät ole vielä, vaan testerit on minulla ja Marilla kokeilussa. Luomiväri on jauhemainen nimeltään Sedona ja se on hiukan punertava, tummaruskea. Siinä on hiukan opaalihohdetta mikä ei ole kimallusta, vaan se tekee väristä pehmeämmän ja luonnollisemman. Sen kanssa yhdessä on sävyt Morganite, joka on kullansävyinen beige ja Tourmaline, joka on pinkkiin menevä beige. Näitä kahta väriä voi käyttää yksinään hyvin kevyessä silmämeikissä, tai pohjustussävynä Sedonalle. Nyt nimenomaan kerron meikeistä jotka sopivat yli viisikymppisillekin. Vanhemmalla iällä on erittäin tärkeää vaihtaa meikkisävyjä ettei jää jumittumaan aina samaan.

Poskipuna on sävy Zin (42€), joka hyvin neutraaliväri. Se sopii hyvin viininpunaisten vaatteiden ja muiden meikkien kanssa, mutta viininpunaiseksi sitä ei voi sanoa. Viininpunainen poskipuna pukisi harvaa suomalaista kylmässä talven valossa. Poskipunan väriä on vaikea kuvailla ehkä se olisi lähinnä ruskeaan taittuva pinkki. Se on kuitenkin värinä erinomainen ja otan sen myyntiinkin. Huulikiillot (38€)ovat meillä suosituimpia, kuin huulipunat ja syksyn sävyt ovat Mesmerize ja Fantasy. Mesmerize on terrakotan sävy ja oikeastaan ihan perusväri Suomen talveen. Fantasy on läpikuultava puolukansävy ja se ei missään tapauksessa ole voimakas väri. Itse en ole koskaan tykännyt viininpunaisista huulipunista, mutta tämä on niin pehmeä sävy, että se sopii kalpeanaamoillekin.

Huulipunista sävy Rosewood, tai Envy (32€)sopii syksyn meikkeihin ja jos huulipunaa haluaa hiukan pehmentää niiden päälle sopii Pout huulikiille ja Pout huultenrajaus. Silmienrajaus pitää olla tumma ja suositellaan tussirajausta (39€)sävyt musta, tai murrettumusta. Kumpikin näyttää ihan hyvältä. Itse olen käyttänyt lähes koko kesän ihan mustaa silmänrajausta. Kulmakarvat pitää olla syksyn muodin mukaan hyvin tummat, jopa mustat. Sitä en kuitenkaan suomalaisille suosittele. Tuo meidän vinopäinen kulmakynä Naturel Brunette (39€)sävy on oikein hyvä ja tummennusta saa, kun pistää useampia kerroksia.

Kerron heti, kun saamme uusia tuotteita myyntiin. Ilmeisesti jo ensi viikon aikana, koska testerikokeiluissa nuo uudet värit oli harvinaisen hyviä kautta linjan ja olen tehnyt jo tilauksen niistä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti