keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Ei oppi ojaan kaada!

Olin tiistaina koko päivän Dermalogican koulutuksessa ja myynnissä olevat tuotteet käytiin läpi. Päivä oli todella mukava, vaikka mitään ihmeenpää uutta siinä ei tullut. Lähinnä joidenkin tuotteiden kohdalla on tullut uusia käyttömahdollisuuksia. Oli kuitenkin oikein hyvä käydä läpi kaikki raaka-aineet ja tuotteiden ominaisuudet. Liian helposti alkaa toistaa itseään ellei välillä herättele koko oppimäärää liikkeelle.

Hoitosuihkeiden (46€-62€) kohdalla korostettiin tärkeimpänä tekijänä niiden vaikutus muiden tuotteiden imeytyvyyteen. Hoitosuihkeilla on jokaisella oma vaikuttavuus, mutta sen lisäksi se autta saamaan muistatuotteista kaiken tehon irti. Se ei siis ole mikään kasvovesi, joka täydentää puhdistusta, vaan ihan oma hoitotuotteensa. Gentle Soothing Boosterin (83€) kohdalla uusi tieto oli, että se vaikuttaa parhaiten tupakoivan asiakkaan ihon ärsytykseen. Yleensä tupakoitsiajan iholle tulee couperosaa ja poskipäät ovat herkistyneen punoittavat. Gentle Soothing Booster on tarkoitettu couperosaiholle ja tehokkuutensa vuoksi se auttaa myös vähentämään tervan ja nikotiinin verisuonia laajentavaa vaikutusta.

Todella tärkeää koulutuksissa on kuulla myös toisten kosmetologien käyttökokemuksia. Hyvä vinkki oli Age Reversal Eye Complexin (78€) kohdalla, että sitä voi sekoittaa Intensive Eye Repair (68€) silmänympärysvoiteeseen ja näin sen kosteuttava vaikutus lisääntyy. Talvella Age Reversal Eye Complex voi olla liiankin uudista, jos silmäluomet ovat hyvin kuivat. Silloin hyvä vaihtoehto on sekoittaa nuo kaksi silmänympärysvoidetta ja käyttää sitä yöksi ja päiväksi Intensive Eye Repair voidetta päiväksi. Kuulin myös, että Multivitamin Hand Cream (40€) käsivoide on oikein hyvä atooppiselle iholle ja pesuaineista tulleisiin käsi-ihottumiin. Atoopikolle kädet ovat yksi pahimpia kohtia ja rikkoutunutta ja rohtunutta ihoa on tosi vaikea saada korjattua talven aikana, mutta Multivitamin Hand Creamilla se onnistuu.

Käyn syksyn aikana parilla muullakin kertauskurssilla ja kerron niistä myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti