lauantai 5. syyskuuta 2015

Medibac-hoitolinja on tarkoitettu aikuisiän näppyihin

Ihon epäpuhtaudet ja rasvoittuminen ei lopu teini-ikään vaan hyvin moni kärsii niistä ihan viisikymppiseen saakka. Vielä kymmenisenvuotta sitten tilannetta oli vaikea muuttaa, mutta nykyisin hoitotulokset ovat oikein hyvin. Lähes kaikkien kohdalla tulee näkyvä muutos puolenvuoden hoitolahoidon ja kotihoidon yhdistelmällä.

Aikuisiän finni ja näppy ongelmien syy on usein hormonaalinen ja stressi vaikuttaa ihon tilanteeseen paljon. Rasvainen iho on periytyvä ja ihotyyppiä ei voi muuttaa, mutta sen voi saada tasapainoon. Usein yli nelikymppisen näppyongelmissa on takana aivan väärä hoito. Käytetään samoja kuivattavia hoitoaineita mitä on käytetty nuoresta pitäen ja kosmetologin hoito on ainoastaan ihonpuhdistus ja mustapäitä metsästetään hiki otsalla. Iho alkaa aina iän mukana kuivumaan ja rasvaisuuden lisäksi tulee hilseilyä ja kireää kuivuutta. Talin eritys vaan kiihtyy, kun iho itse pyrkii pehmentämään kireää kuollutsolukko pintaa. Sitten, kun löydetään oikea hoitotasapaino ihon tilanne muuttuu täysin. Erittäin harvoin vakioasiakkaillani on mitään puhdistamistarvetta. Mustapäiden ja finnien syntyminen loppuu täysin, kun ihon tilanne normalisoituu.

Medibac-hoitolinjan tuotteet eivät missään tapauksessa kuivata ja niiden avulla saadaan ihon talineritys rauhoittumaan. Kuorinnan merkitys ihon tasapainoittajana on todella tärkeä. Käyttöön kannattaa hankkia sekä Daily Microfoliant (72€) ja Daily Resurfacer (113€), joita toista käytetään aamulla ja toista illalla. Clearing Mattifier (69€) on meidän suosituin rasvoittuvan ihon hoitovoide, joka vähentää ihon kiiltoa ja estää mustapäiden syntymistä. Voimakkaasti tulehtuneelle finni-iholle paras on Overnight Clearing Gel (68€) jota käytetään vaan yöksi ja se on jo ihan lääkemäisesti vaikuttava hoitogeeli. Suomen talvi-ilmastossa se voi olla liian kuivattava pitkään käyttöön ja yleensä onkin parasta käyttää sitä 3-4 yötä viikossa.

Nanolift kasvohoidon (118€)yhteydessä iho myös puhdistetaan. Jos mustapäitä löytyy otan ne ilman muuta pois. Nanolift sopii kaikille ihotyypeille ja siinä tehdään kaikki mitä iholle yhdellä kertaa voi tehdä. Yleensä yli kolmekymppisen on hyvä valita Nanolift kasvohoito, koska se on niin monipuolisesti hoitava. Aikaa varatessa ei asiakkaan tarvitse tietää mitä hoitoa hän varaa, vaan se neuvotellaan yhdessä sitten, kun asiakas tulee. Kosmetologin tehtävä on valita oikea hoitomenetelmä ja tehdä paras mahdollinen hoitosuunnitelma ihon paranemista varten. Usein näin kesällä, kun iho ei ole niin pintakuiva aloitan käsin tehdystä kasvohoidosta (87€) ja muutaman hoitokerran jälkeen voidaan siirtyä monipuolisempaan Nanolift hoitoon. Yleensä hoitoja tarvitaan puolenvuoden aikana 4-6, että hoitotulos alkaa näkymään. Jokainen asiakas on kuitenkin yksilö ja suunnitelmat tehdään eri ihmisille erilailla. Tietysti taloustilanne määrää myös mitä tehdään ja yleensä on parempi satsata kunnon kotihoitotuotteisiin ja 

2 kommenttia:

  1. Mun iholle nanolift on tehnyt ihan ihmeitä. Luulin, että joudun eläkkeelläkin puristelemaan finnejä ja sietämään kosmetologin kidutusta ihonpuhdistuksissa. Olen pari vuotta ollut Inkerin asiakkaana ja nykyisin nautin rentouttavasta hoitohetkestä. Meikki ei enää kiillä ja iho alkaa olla muutenkin siedettävä.

    VastaaPoista
  2. Oma nassuni pukkasi finnejä ja rasvaa vielä yli nelikymppisenäkin ja meikki oli aina epäsiistin näköinen. Kasvohoidoissa en ole pystynyt käymään montaa kertaa vuodessa, mutta hyvillä ohjeilla ja aineilla ihon on muuttunut. Ilman muuta kuorinta on ihan ykkösjuttu ja alkuun overnight clearing gel paransi nopeasti tulehtuneet alueet. Nykyisin käytän aamulla ja illalla clearing mattifieriä ja se sopii meikinkin alle oikein hyvin.

    VastaaPoista