perjantai 25. syyskuuta 2015

Talvella kannattaa siirtyä täyteläisempään hoitovoiteeseen

Dermalogicalla on useampia hoitovoiteita joita voi käyttää yöllä ja päivällä. Kaikista täyteläisin ja hoitavin niistä on Super Rich Repair (127€). Se sisältää vesiliukoisia ohuita kasviöljyjä esimerkiksi helokkiöljyä, jojoban siemenöljyä ja karitevoita. Peptidiyhdiste vahvistaakollageenisynteesiä ja kiinteyttää ihoa. Super Rich Repair sopii myös atooppiselle ja ärtyneelle iholle, koska se sisältää kolloidista kauraa, joka poistaa kutinaa ja punoitusta.

Super Rich Repair on Dermalogican kuningatarvoiteen eli Power Richin pikkusisko ja se onkin meidän voiteista Power Richin jälkeen kaikista monipuolisin ja tehokkain. Se sopii talvella kaikille yli 30-vuotiaille, vaikka ihotyyppi olisikin rasvoittuva. Super Rich Repair ei missään tapauksessa rasvoita ihoa, vaan vahvistaa ja tasapainottaa sen normaaleja toimintoja ja ennen kaikkea estää ihoa ohentumista ja kuivumista. Näin syksyllä voi Super Rich Repairia pitää yövoiteena ja vasta pakkasten alettua ottaa se myös päivävoiteeksi. Keskitalvella kaikista kuivimpaan aikaan sen kanssa kannattaa käyttää Skin Hydrating Boosteria (94€) kosteuttavana tehotippana.

Super Rich Repair sopii oikein hyvin meikin alle, koska se imeytyy täysin ja meikki pysyy kiiltämättömänä. Erittäin hyvä suoja talviulkoiluun on SkinPerfect Primer (77€) Super Rich Repairin päälle, tai ellei halua mitään sävyä iholle silloin paras on Barrier Repair (62€). Suomen ilmasto on todella rankka keskitalvella, kun sisäilma on kuivaa, lämmönvaihteluita tulee monta kertaa päivässä ja pakkasviima voi jopa jäädyttää ihoa. Silloin kannattaa ottaa kaikki keinot käyttöön. Ensin laitetaan Skin Hydrating Booster, sitten Super Rich Repair ja päällimmäiseksi Barrier Repair. Yli 35-vuotias voi ottaa yöksi Skin Hydrating Boosterin tilalle Overnight Repair Serumin (98€).

Nyt ei vielä kannata odotella uutta Overnight Retinol Serum voidetta, koska se tulee myyntiin vasta marraskuun loppupuolella. Siihen mennessä ehtii käyttää melkein kokonaan esimerkiksi Super Rich Repairin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti