maanantai 7. syyskuuta 2015

Hoitosuihkeet lisäävät ihon kotihoidon tehoa

Dermalogicalla ei ole perinteisiä kasvovesiä, koska kaikki heidän puhdistustuotteensa ovat vesiliukoisia. Kasvovesiä ei tarvita parantamaan puhdistuksen tehoa, tai palauttamaan ihon normaalia rasvavaippaa. Dermalogican kaikki puhdistusaineet ovat ph-tasapainotettuja ja ne eivät riko ihon omaa suojakerrosta. Monissa muissa kosmetiikkasarjoissa juuri kasvovesi voi olla pahin kuivattaja. Hoitosuihkeet ovat myös helppoja ja nopeita käyttää, koska pieni suihkaus ainetta ei vie, kuin muutaman sekuntin ja sopii siksi laiskimmallekin ihonhoitajalle.

Hoitosuihkeita on kolme ja niillä on jokaisella eri tarkoitus, mutta ne kaikki sopii kaikille ihotyypeille. Multi-Active Toner (46€) on kosteuttava hoitosuihke, joka sisältää rauhoittavaa aloe veraa ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Tämä hoitosuihke sopii nuorelle ja rasvoittuvallekin iholle, koska aloe vera nopeuttaa ihon parantumista ja vähentää tulehduksia.
Ultra Calming Mist (55€) on punoitusta ja ihon ärsytyksiä vähentävä hoitosuihke. Se sopii myös miehille parranajon jälkeen, koska se rauhoittaa ja virkistää juuri käsiteltyä ihoa. Hoitosuihke sisältää Dermalogican kehittämän ultracalming complexin mitä on kaikissa tämän hoitolinjan tuotteissa. Se vahvistaa ihon omia puolustusmekanismeja ja estää couperosan syntyä. Atooppisen ihon ärsytykseen Ultra Calming Mist sopii hyvin ja yleensäkin Suomen talvi-ilmastossa se vähentää lämmönvaihtelun aiheuttamia ongelmia.
Age Smart hoitolinjan Antioxidant Hydramist (62€) on paras hoitosuihke hidastamaan ihon ohentumista ja rypistymistä. Sillä on selvästi lifting-vaikutus ja sisältämänsä peptidiyhdisteen ansiosta se vahvistaa kollageeni-ja elastiinisäikeitä. Raaka-aineena on myös superkosteuttavaa hyaluronihappoa, joka estää ihon kuivumista.

Kaikki hoitosuihkeet parantavat seuraavaksi käytettävien tuotteiden vaikutuksia. Kosmetologit sanoo hoitosuihkeita kyytipojiksi, koska ne lisää huomattavasti seuraavaksi käytettävien tuotteiden vaikutuksia. Näitä kaikkia hoitosuihkeita voi käyttää pitkin päivää meikinkin päälle. Talvella sisälämmitys ja tietokoneen ääressä istuminen alkaa usein kiristää ihoa jo iltapäivällä. Paljon lentokoneessa istuville ihmisille hoitosuihkeiden pienet matkakoot ovat erinomainen apu vähentämään lentokoneen ilmastoinnin kuivattavaa vaikutusta. Nämä hoitosuihkeet ovat käytössä myös edullisia, koska niitä kuluu hyvin vähän kerralla. Siksi ne ovatkin erittäin järkevät hankinnat, koska pienellä vaivalla ja panostuksella lisää kotihoitotuotteiden vaikutuksia huomattavasti.

2 kommenttia:

  1. Jos nyt ymmärsin oikein, niin tuo suihke on samanlainen kuin esimerkiksi hiuslakka spray. Eikös sitä mene silmiin suhkuteltaessa? Omat silmäni on ainakin niin arat ettei ne siedä mitään ylimääräisiä aineita.

    VastaaPoista
  2. Olen pahoillani, kun jätin kertomatta, että silmät suljetaan ennen hoitosuihkeen laittoa ja sitä kannattaa suihkuttaa mieluummin muuhun osaan kasvoja, kuin suoraan silmiin. Silmäluomille hoitosuihkeet ovat hyvä lisä silmänympärysvoiteiden kanssa.

    Dermalogican ammattilaisten tuoteoppaassa sanotaan, joka hoitosuihkeen kohdalla, että sulje silmät ja suihkuta vasta sitten hoitosuihke. Ajattelin sen olevan turha neuvo valveutuneille suomalaisille, mutta nyt opin, että on parempi antaa liikaa neuvoja, kuin liian vähän.

    Inkeri

    VastaaPoista