perjantai 18. syyskuuta 2015

Paras silmämeikinpoistoaine on Soothing Eye Make-Up Remover!

Voin ihan hyvällä omalla tunnolla sanoa, että Dermalogican Soothing Eye Make-Up Remover (42€) on parhain silmämeikinpoistoaine mitä olen koskaan käyttänyt. Sitä voi sanoa jopa täydelliseksi. Se myös sopii aivan kaikille ihoille ja poistaa lähes kaikki meikit. Jotkut vedenkestävät ripsivärit ja rajaukset tarvitsevat niille tarkoitetun puhdistuksen, mutta tämän tyyppiset meikit aina rasittaa silmänympärysihoa.

Soothing Eye Make-Up Remover on täysin öljytön geelimäinen neste, joka ei missään tapauksessa turvota silmänympärystää. Meikin poisto aloitetaan aina silmämeikistä. Kostuta vanulappu ja puserra se kuivaksi ja levitä siihen pari tippaa geeliä. Hankaa vanulappua hiukan, että geeli alkaa lievästi vaahdota ja pyyhi sitten silmämeikki pois. Soothing Eye Make-Up Remover sisältää silkkiproteiinia joka vahvistaa ripsiä ja ohutta silmäluomea. Se ei todellakaan ole pelkkä poistoaine, vaan sen hoitavat vaikutukset ovat merkittäviä. Silmämeikinpoistotuotteella on suuri merkitys, koska sitä käytetään herkimmälle kasvojen alueelle. Jos se kuivattaa, niin sitä on vaikea kompensoida parhaallakaan silmänympärysvoiteella.

Toinen suositeltava tuote silmämeikinkin poistoon on Precleanse (55€) esipuhdistusöljy, joka liuottaa hankalimmankin vedenkestävän ripsivärin. Precleanse on helppokäyttöinen, kun samalla tuotteella hoituu silmämeikki ja muu iholla oleva meikki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti