keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Tähtitarjous voimassa vielä muutaman päivän

Män hetken Tähtitarjous on voimassa vielä muutaman päivän. Tarjouksessa on ULTRASMOOTHING EYE SERUM 69€ (85€) ja saat lahjaksi matkakoot Intensive Eye Repairista ja Age Reversal Eye Complexista. Niiden arvo on 38€.

Hyödyntämällä tämän tarjouksen sinulla on silmänympärysvoiteet kunnossa koko loppuvuodeksi. Yksinään tuo UltraSmoothing Eye Complex riittää noin 2,5-3,5 kuukautta ja nyt, kun mukaan tulee nuo matkakoot, niin riittää ainakin kuukaudeksi. Näillä tarjoustuotteilla saat kuivat ja ryppyiset silmäluomet kuntoon jotta ne kestäisivät paremmin aina vaan rasittavampaa ilmastoa. Aina kannattaa tehdä ennaltaehkäisevää hoitoa eikä herätä vasta sitten, kun iho on jo reagoinut ja rohtunut. Silmänympärykset kärsii ensimmäisinä kuivasta sisälämmityksestä, koska se on ihmisen ohuin ihonalue. Muut voiteet, kuin silmänympärysvoiteet aiheuttavat turvotusta eivätkä imeydy ohuelle iholle kunnolla, että ne pystyisivät aluetta hoitamaan. Silmänympärysihossa ei ole hiki-eikä talirauhasia ja huokoset ovat niin pienet, että tavallisten voiteiden molekyylirakenne ei pysty siihen imeytymään.

Ostaessasi tämän UltraSmoothing Eye Serumin ala käyttämään sitä joka aamu. Käytä yöksi Intensive Eye Repair ja Age Reversal Eye Complex sekoittamalla ne keskenään. Ota sormenpäähän ihan pieni määrä Intensive Eye Repairia ja lisää siihen riisinjyvän kokoinen nokare Age Reversal Eye Complexia. Näin pystyt käyttämään näitä matkakokoja kuukauden verran. Ne siloittavat ja pehmentävät pikkuryppyjä ja estävät ihon ohentumista. Saat siis tästä Tähtitarjouksesta monipuolisen hoito-ohjelman silmänympärille koko loppuvuodeksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti