perjantai 11. syyskuuta 2015

Kotihoitoa pitää tehostaa ennen talvea

Tällä hetkellä vakioasiakkaiden ihot ovat erinomaisessa kunnossa. Kesän kosteus ja vähäinen aurinko on ollut iholle hyväksi. Tiedän kuitenkin jo kokemuksesta, että sisälämmityksen alkaessa kosteus katoaa romahtaen. Siihen kannattaa alkaa pikku hiljaa varautumaan.

Ensimmäinen mitä ihosta alkaa puuttumaan on nimenomaan kosteus, ei rasva. Siihen ei auta paksumpi, tai rasvaisempi hoitovoide, vaan juuri kosteutusta pitää lisätä. Dermalogicalla tehotipat ovat tätä tarkoitusta varten, niillä saa sopivan täsmähoidon kaikkiin ihon ongelmiin. Kosteuttajana Skin Hydrating Booster (94€) on Dermalogican parhain tehotippa. Se sisältää hyaluronihappoa, joka on paras kosteuttava raaka-aine. Hyaluronihappo pystyy sitomaan tuhatkertaisen määrän kosteutta omaan molekyylikokoonsa nähden. Se ei siis pelkästään kosteuta, vaan sitoo kosteuden niin ettei se haihdu kuivaan sisäilmaan. Mekanismi tähän talvi-ilmaston kuivattavaan vaikutukseen on sellainen, että kyllä ihossa voi olla ihan hyvä määrä kosteutta soluihin sitoutuneena, mutta iho vapauttaa sitä liikaa, kun pintakerros alkaa kuivua. Vasta useamman viikon kuluttua iho tottuu kuivuuteen ja alkaa sitomaan paremmin kosteutta.

Silmänympärykset ovat pahiten alttiit tälle kuivumiselle. Silmänympärysiho on muutenkin yhden solukerroksen ohuempi, kuin kasvojen muu iho. Siinä ei ole tali-ja hikirauhasia joten tali ei valu suojaamaan ihon pintaa. Läheskään kaikki tehotipat ei sovellu silmänympärysiholle, mutta Skin Hydrating Booster on myös niille erinomainen. Tehotippa ei korvaa silmänympärysvoidetta, tai kasvovoiteita, vaan ne levitetään vielä tehotipan päälle. Skin Hydrating Boosteria käytetään aamulla ja illalla. Puhdista ensin iho ja suihkuta hoitosuihke ja sitten levitetään tehotippa ja sen päälle voide. Moni asiakas kyselee kuinka päin se nyt menikään tulee hoitosuihke ennen, vai jälkeen tehotipan. Mitään kovin suurta eroa ei ole kuinka päin sen tekee kunhan vaan niitä käyttää.

Skin Hydrating Booster sopii aivan kaikille ihotyypeille ja myös nuorille atoopikoille. Se on meidän suosituin tehotippa ja suurin osa vakioasiakkaista käyttää sitä vähintään pari pakkausta vuodessa. Tuo pullo riittää noin pari kuukautta, kun sitä käytetään kaksi kertaa päivässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti