lauantai 19. syyskuuta 2015

Nanolift kasvohoito on myös ihonpuhdistus!

Yleensä, kun uusi asiakas soittaa ja varaa aikaa hän pyytää ihonpuhdistusta. Meille kosmetologeille ihonpuhdistus tarkoittaa mekaanista mustapäiden ja talitukkeumien poistoa. Asiakas usein tarkoittaa ihonpuhdistuksella kokonaisvaltaista ihon kirkastamista mihin kuuluu myös hilseilyn ja ihon kirjavuuden tasoittaminen. Olen kuitenkin huomannut, että usein kosmetologi tarjoaa vaan tuota iänikuista mekaanista puhdistus, vaikka asiakkaan iho on rutikuiva ja mustapäitä on pari.

Erittäin harva yli kolmekymppinen tarvitsee pelkkää ihonpuhdistusta heitä on korkeintaan muutama prosentti asiakkaista. Suurin osa tarkitsee kokonaisvaltaista ihon tasapainottamista ja tätä varten olen kehittänyt Nanolift hoidon(1t30min.118€). Nanolift kasvohoidossa tehdään kaikki mahdollinen mitä iholle voidaan yhdellä kertaa tehdä. Nanolift on myös aina täysin yksilöllinen, ei ole kahta samanlaista hoitoa. Dermalogicasta valitaan jokaista hoitoa varten tuotteet joita asiakkaan iho juuri sillä hetkellä tarvitsee. Suurin osa hoitoaineista sekoitetaan raaka-aine valikoimasta yksilöllisesti asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Yksi Nanolift hoito vastaa kolmea perinteistä kasvohoitoa.

Ellei asiakas ole aikoihin ollut kasvohoidossa parhaaseen tulokseen päästään, jos Nanolift hoito tehdään pari kertaa peräkkäin noin 3-4 viikon välein. Yleensä parilla perättäisellä Nanolift hoidolla ja muutamalla Dermalogican kotihoitotuotteella saadaan aikaan näkyvä muutos ihossa. Sitä kannattaa ylläpitää 6-12 viikon välein tehdyllä Nanoliftillä ja oikein valituilla Dermalogican hoitotuotteilla. Hoitovälit voivat olla pidemmätkin ja silloin panostetaan enemmän kotihoitoon. Kannattaa muistaa, että Dermalogican tuotteet tulee käytössä huomattavasti edullisemmiksi, kuin moni muu ihonhoitosarja. Kaikkien pakkausten koko on isompi, kuin esimerkiksi ranskalaisissa tuotteissa. Monissa sarjoissa hoitotuotteiden peruskoko on 50ml ja 200ml, Dermalogicassa ne ovat 75ml ja 250ml. Perushoitotuotteista hoitovoiteista ja puhdistusaineista on olemassa isoja tuplakokoja mitkä ovat käytössä kaikista halvimpia.

Meillä voi olla asiakkaana ilman ettei käy ollenkaan kasvohoidoissa. Autamme ihan yhtä mielellämme asiakasta oikeiden tuotteiden valinnassa riippumatta siitä onko hän kasvohoitoasiakas, vai ei. Uusia asiakkaita meille tulee sen verran harvakseen, että Marin kanssa opimme aika pian tuntemaan ihmiset jotka käyvät ostoksilla, tai ovat verkkokauppa-asiakkaita. Siitä on paljon hyötyä asiakkaalle, kun pystymme suunnittelemaan uudet tuotteet vahvistamaan jo käytössä olevien vaikutuksia. Tervetuloa Nanolift kasvohoitoon, tai tuoteostoksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti