maanantai 14. syyskuuta 2015

Tähtitarjous on Ultrasmoothing Eye Serum!

ULTRASMOOTHING EYE SERUM NYT 69€ (85€) ja saat lahjaksi matkakoot Intensive Eye Repair ja Age Reversal Eye Complex silmänympärysvoiteista. Lahjan arvo 38€

Sisälämmityksen alkaessa pitää ihon kotihoitoa tehostaa ettei kuivuus iske heti alkutalvesta. Ohuet silmänympärykset kuivuvat herkemmin ja myös rypistyvät. Varsinkin, jos on taipumusta atooppisuuteen silmänympärykset oireilee ensimmäisinä. Ultrasmoothing Eye Serum tuli markkinoille parivuotta sitten ja se on tarkoitettu herkkäihoisille hidastamaan rypistymistä, turvotusta ja veltostumista. Kuulen usein, että asiakkaan silmät, tai silmäluomet ovat helposti reagoivia, vaikka mitään allergioita, tai muita ongelmia ei ole. Ultrasmoothing Eye Serum on suunnattu juuri heille ja nykyisin se on hyvin suosittu silmänympärysvoide meillä.

Ultrasmoothing Eye Serum on ohut nestepäinen tuote, jota levitetään ylä-ja alaluomelle. Nestemäisyyden vuoksi se ei valu silmiin ja aiheuta siksi turvotusta. Päinvastoin, se on meidän silmänympärysvoiteista eniten turvotusta poistava. Ultrasmoothing Eye Serumin raaka-aineet vähentävät ihon ärsytyksiä ja vahvistavat kollageenisäikeitä. Voiteella on suuri kosteuttava vaikutus ja siksi se sopii atooppisellekin iholle. Vaikka Ultrasmoothing Eye Serum on ohut neste, niin se yleensä riittää ihan yksin käytettynä kosteuttaman ja hoitamaan silmänympäryksiä. Jotkut ovat käsittäneet sen tehotipaksi, jonka päälle laitetaan toinen tuote. Niinkin voi tehdä ja varsinkin keskitalvella se on hyvä vaihtoehto, mutta pääsääntöisesti se on riittävä ihan yksinään sekä yöksi, että päiväksi.

Lahjaksi tulevilla tuotteilla pääset kokeilemaan Age Reversal Eye Complexin supertehokasta vaikutusta. Age Reversal Eye Complex on meidän tehokkain ryppyvoide silmäluomille. Sitä käytetään, vaan yöksi ja aluksi on hyvä totuttaa ihoa sen sisältämään retinoliin, joka uudistaa ihoa tehokkaasti. Sitä voi käyttää aluksi joka toinen ilta, tai sitten joka ilta, kun sen sekoittaa Intensive Eye Repair voiteeseen. Tämä Tähtitarjous takaa sinulle tehokkaat silmänympärystuotteet vähintäänkin vuoden loppuun saakka. 

3 kommenttia:

 1. Mikä olisi paras aine silmämeikin poistoon? Käytän aika vahvaa silmämeikkiä ja vielä kaikki meikit eivät ole youngbloodilta. Olen ollut tosi tyytyväinen youngbloodin luomiväreihin ja ripsiväriin, mutta lähes kaikki silmämeikinpoistoaineet kirvelee, tai turvottaa. Onko Dermalogicalla omaa ainetta pelkästään silmämeikinpoistoon?

  VastaaPoista
 2. Voin suositella Dermalogican Eye Makeup Removeriä. Ongelmani on ollut silmäpussit ja lähes atooppiset silmäluomet. Sen jälkeen, kun löysin Dermalogican tuotteet ja varsinkin tämän Ultrasmoothing Eye Serum silmänympärysnesteen ja silmämeikinpoistogeelin silmäpussit katosivat. Kokonaisuutena helposti ärsyyntyvä ja kuiva ihoni voi paremmin, kuin koskaan ennen näillä Dermalogican tuotteilla.
  Riina

  VastaaPoista
 3. Dermalogicalla on erittäin hyvä geelimäinen silmämeikinpoistoaine Soothing Eye Make-Up Remover ( 42€) joka sopii herkkäsilmäisellekin. Se ei turvota ja on hyvä tuote Ultrasmoothing Eye Serumin kanssa silmäpusseista kärsiville.

  Inkeri

  VastaaPoista