tiistai 29. syyskuuta 2015

Perjantaina kaikki normaalihintaiset tuotteet -20%!

PIMEÄN KAUPAN ILTANA  pe 2.10 KAIKKI NORMAALIHINTAISET TUOTTEET -20%. Alennus koskee sekä Dermalogican hoitotuotteita, että Youngbloodin meikkejä. Yli 100€ ostoksesta saa Cheers to happy skin matkapakkauksen arvo 62€. Pakkaus sisältää matkakoot Daily Microfoliant jauhekuorinnasta, Multivitamin Power Recovery Masque multivitamiininaamiosta ja Intensive Eye Repair silmänympärysvoiteesta.

Tämä -20% alennus koskee myös uutuustuotetta Sheer Tint sk20 värillistä päivävoidetta. Koko lokakuun ajan meillä on kampanja Skin Hydrating Booster (94€- Pimeän kaupan iltana -20%) kosteuttavasta tehotipasta. Ostaessasi tämän tehotipan saat lahjaksi matkakoon Multivitamin Power Firm silmänympärysvoiteesta. Skin Hydrating Booster on Dermalogican suosituin tehotippa ja se sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Sisälämmityskauden alkaessa Skin Hydrating Booster hidastaa kosteuden haihtumista ja se sopii myös silmänympärille. Silmäluomet ovat pahin kohta reagoimaan ilmaston muuttumiseen, koska se on ohuin ihoalue. Siksi haluan, että juuri silmänympäryksiin kiinnitetään erityishuomio, jos luomet rohtuu jo alkutalvesta niitä on hyvin vaikea  saada paranemaan koko talven aikana.

SYKSYN UUTUUS MEIKKIVÄRIPAKKAUS NYT 50€, norm.103€
Pakkauksessa on syksyn uutuus luomiväreistä 2kpl ja huulikiilteestä väri Mesmerize. Luomiväri vaihtoehtoja on kolme Tourmaline hyvin kevyt beigen ja vaaleanpunaisen sekoitus, Morganite vaalea ruskea, hiekan ja kullansävyn sekoitus ja Sedona tyylikäs mattapintainen keskiruskea. Youngbloodin meikit on pakattu pieneen vetoketjulliseen meikkipussukkaan. Suunnittelimme Marin kanssa niin, että vaalea hiuksinen ja vaalea ihoinen ottaisi tuon Tourmaline ja Sedona yhdistelmän ja tummahiuksiset tämän Morganite ja Sedona yhdistelmän. Mesmerize huulikiille sopii kumpaankin, koska se on läpikuultava kullalla taitettu vaalea tiilenpunainen. Se sopii loistavasti Suomen talveen, koska se ei takuulla tee huulista sinertäviä kovassa lumesta heijastuvassa valossa.
Nämä Tourmaline ja Morganite ovat kumpikin vaaleita luomen pohjustusvärejä, mutta hennossa päivämeikissä niitä voi käyttää yksinäänkin. Sedona on tyylikäs ruskea, joka tuo jämäkkyyttä silmämeikkiin. Sedonaa voi käyttää yksin hiukan rajauksen tavoin koko yläluomelle, tai pohjustusvärin päälle luomen ulkonurkkaan.

Kaikki tuotteet ovat saatavissa myös verkkokaupassa 2.10-4.10. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti