keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Uudistunut Sheer Tint sk 20 tulee myyntiin ensi viikolla

Kuulin juuri, että uudistuneet Sheer Tint sk 20 värilliset päivävoiteet ovat nyt Suomessa. Ne lähtevät meille vielä tällä viikolla, mutta tuo perjantain lakko voi sotkea kuljetuksia. Joka tapauksessa ne ovat alkuviikosta Hämeenlinnassa ja kerron blogissa ja facebookissa heti, kun ne ovat meidän hyllyssä.

Saimme pienet näytepakkaukset maailmankongressissa näistä uudistuneista värillisistä päivävoiteista ja ne tuntuivat ihanan ohuilta ja silkkimäisiltä. Dermalogicahan jätti pois Cover Tint meikkivoiteen ja tämä uusi Sheer Tint sk 20 on sen ja edellisen värillisen päivävoiteen välimuoto. Uusi Sheer Tint sk 20 on kosteuttavampi ja hoitavampi, kuin aikaisempi. Raaka-aineissa löytyy ristisiteinen hyaluroni, joka kertoo sen, että tuote on riittävän kosteuttava Suomenkin ilmastossa. Voide on kuitenkin ohuempi, kevyempi ja helpommin levittyvä, kuin ennen. Meikin peittävyys riippuu siitä miten suuren määrän voidetta levittää. Ohuella kerroksella saa luonnollisen kevyen meikin, mutta tukevammalla annoksella voi meikistä tehdä hyvinkin peittävän. Tällaista asiakkaat juuri kaipaa. Meikki ei saisi olla paksu, mutta ihon huonoina hetkinä peittävyyttä pitää löytyä. Uusi Sheer Tint sk 20 on täydellinen vastaus tähän.

Värisävyt ovat myös aivan uudet ja niitä on edelleen kolme eli light, medium ja dark. Medium on sävyistä parhain ja sopii useille suomalaisille. Light on hyvin vaalea ja toimii parhaiten kevät talvella kalpealla iholla. Dark korostaa ihon päivetystä ja sopii kesän jälkeen, tai muuten tummempi ihoiselle ihmiselle. Väripigmentti on rautaoxidimineraalipigmenttiä ja se on hyvin luonnollisen näköistä. Se levittyy yhtä kauniisti, kuin Youngbloodin jauhemainen mineraalimeikki. Uuden Sheer Tintin hinta on 74€ ja tuubi on samanlainen, kuin ennenkin ja sisältää 40ml voidetta. 

2 kommenttia:

 1. Sopiiko voide nuorellekin. Tyttäreni on 14v ja alkanut käyttämään meikkivoidetta päivittäin. Hänellä on ollut lapsena ihoallergioita ja olen hiukan huolestunut hänen itse ostamistaan meikeistä. Ainakin joku body shopin voide aiheutti kutisevan ihottuman.
  Levitetäänkö tuo sheer tint meikkisienellä vai sormin?

  VastaaPoista
 2. Sheer Tint sk 20 sopii teini-ikäisillekin hyvin. Siinä on kosteuttavavaikutus, mutta ei mitään elvyttäviä raaka-aineita. Teini-iässä haluaa kokeilla monenlaisia meikkejä ja nuoret naiset osaavat meikata itsensä todella kauniisti. Meikkien laadussa on suuret erot ja erityisesti meikkivoide kannattaa valita huolellisesti ja satsata siihen hiukan enemmän rahaa. Yleensä suurin haitta heikkolaatuisesta meikistä on tukkiva vaikutus. Meikkivoide imeytyy syvälle huokosiin ja ei liukene kunnolla puhdistusaineilla. Mustapäiden ja finnien syntyminen lisääntyy, jos meikkivoidetta ei saa kunnolla pestyä pois.
  Sheer Tint pakkauksessa on kolmionmallinen meikkisieni, niin kuin siinä aikaisemmassakin pakkauksessa, mutta yhtä hyvin sen voi levittää sormin.

  Inkeri

  VastaaPoista