perjantai 25. syyskuuta 2015

Paikallishoitoaineet finneille ja näpyille

Moni aikuinenkin kärsii finneistä joita on vaikea peittää ja ne ilmestyy aina, kun haluaisi olla parhaimmillaan. Nanolift kasvohoidolla vakioasiakkaiden iho on normalisoitunut, niin että harvoin enää ilmestyy finnejä ja näppylöitä. Ellei ole mahdollisuutta käydä tasapainottavassa kasvoihoidossa, niin Dermalogicalta löytyy tehokkaita kotihoitotuotteita.


Yleensä aikuisella finnit seuraa kuukautiskiertoa. Noin viikkoa ennen kuukautisia nousee iholle kipeitä punoittavia paukamia, joista voi syntyä ihan tulehtunut finni, tai sitten ne jää vain isoiksi näpyiksi. Niiden parantuminen kestää kauan, jopa useamman viikon. Juuri, kun vanha finni alkaa olla poissa alkaakin jo syntymään uusia. Tyypillinen alue hormonaalisille finneille on leuka ja leukaperät. Monella saattaa muu iho olla pintakuiva ja helposti punoittava ja ohentunut. Sellaiselle iholle ei voi käyttää koko kasvoilla mitään talineritystä tasapainottavaa voidetta. Dermalogican Medibac hoitolinjasta löytyy tehokkaita hoitoaineita aikuisiän acneen, mutta jos kyse on vaan muutamista finneistä, niin paikallishoito on parasta.

Uusimpana Medibac linjan tuotteena on Breakout Control (75€), joka nopeasti hoitaa finnit pois kuivattamatta. Se on ollut myynnissä nyt vuoden verran ja siitä on tullut paljon hyvää palautetta myös teini-ikäisten finnien hoidossa. Breakout Control on ohut maitomainen neste, joka levitetään vanupuikolla, tai sormin paikallisesti finnin päälle. Se ei kuivata eikä ärsytä ihoa, vaan eliminoi bakteereita ja imee ihotalia. Se sisältää erinomaisen raaka-aine yhdistelmän, joka nopeasti rauhoittaa ja poistaa finnin. Antibakteerinen laktobacillus estää tulehduksen leviämistä ja atsealiinihappo vähentää talin tuotantoa ärsyttämättä ihoa enempää. Sinkkisulfaatti ja teepuuöljy vähentää turvotusta ja punoitusta. Breakout Controlia aloitetaan käyttämään heti, kun huomaa finnin alkavan syntyä. Ainetta laitetaan paikallisesti finnin päälle 3-5 tunnin välein ja se jo estää finnin puhkeamisen. Jos finni on jo päässyt tulehtumiseen asti Breakout Control nopeuttaa sen parantumista jälkiä jättämättä.

Concealing Spot Treatment (42€) on peittävä finnejä parantava hoitovoide. Sen värisävy on uusittu ja nyt se sopii oikein hyvin vaaleankin suomalaisen ihoon. Concealing Spot Treatmentia voi levittää joka aamu kosteusvoiteen päälle koko finnialueelle. Jos leuassa on useampia finnejä ja mustapäitä Concealing Spot Treatmentin voi levittää koko leukaan. Se sisältää rikki ja sinkkioksidia, jotka tuhoavat bakteereja ja hajoittavat huokosissa olevia talitukkeutumia. Salisyylihappo nopeuttaa finnien parantumista ja estää uusien syntymistä. Concealing Spot Treatment voidetta voi levittää finnialueelle, vaikka ei muuta meikkiä käytäkkään ja se sopii myös miehille. Sitä voi lisätä päivän tarvittaessa päivän mittaan. Silloin, kun halua varmasti peittävän meikin levitetään ongelma-alueelle Concealing Spot Treatment ja sen päälle Youngbloodin mineraalimeikki.

Tehokas yhdistelmä on käyttää Breakout Controlia iltaisin ja öisin, kun meikkiä ei ole ja päivisin meikin alle laitetaan Concealing Spot Treatment.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti