maanantai 21. syyskuuta 2015

Precleanse vähentää ihon kuivuutta

Viimeisen viikon aikana olen jo huomannut, että asiakkaiden ihot ovat kuivempia ja ihon pinta alkaa kiristyä. Se on tyypillinen reaktio tähän vuoden aikaan, kun sisälämmityksiä laitetaan päälle. Kesälomien loppuminen vähentää ihmisten ulkoilua ja paluu tietokoneen eteen sähköisen kuivaan ilmaan alkaa kuivattamaan ihoa.

Tässä vaiheessa olisi paras hetki tehdä kasvohoito ja lisätä kotihoitoon kosteuttavia tuotteita. Ellei kasvohoitoon ole mahdollisuutta tulla, niin kotihoidon tehostamisella voi paljonkin vähentää sisälämmityksen kuivattavaa ja ihoa ohentavaa vaikutusta. Muutama päivä sitten kerroin Skin Hydrating Boosterista (94€), joka on erinomainen kosteuttava tehotippa kaikille ihotyypeille. Toinen tosi helppo lisäys kotihoitoon on Precleanse (55€) alkupuhdistusaine. Monella onkin jo nämä kaksi hoitotuotetta ihan vakiokäytössä ja silloin tuskin sisälämmityksen vaikutuksia huomaa. Silloin, kun kasvohoidot tehdään säännöllisesti ja kotihoitotuotteet ovat oikein valittuja nämä vuodenajan vaihtelut eivät juuri ihossa näy.

Ne ketkä vielä aloittelee tehokasta ihon kotihoitoa ja vasta tutustuvat Dermalogicaan on Precleanse erinomainen lisä ihonpuhdistamiseen. Se sisältää vesiliukoisia kasvisöljyjä, jotka hoitavat ja kosteuttavat ihoa puhdistamisen lisäksi. Dermalogica ja me suosittelemme ainakin iltaisin kaksoispuhdistusta. Ensin aloitetaan Precleansella joka otetaan lähes teelusikallinen ja hierotaan se ihoon kaiken meikin ja lian päälle. Tämä saattaa aluksi tuntua oudolta, että likaiseen ihoon hierotaan öljyä. Myös silmänympärille levitetään Precleansea ja hierotaan sitä ripsiinkin. Parin hieraisuliikkeen jälkeen sormet kostutetaan veteen ja hierotaan iho uudestaan. Öljy muuttuukin täysin vesiliukoiseksi maidoksi, joka huuhdellaan runsaalla vedellä pois. Sen jälkeen iho pestään ihotyypin mukaisella puhdistusaineella.

Kaksoispuhdistuksen tarkoitus on se, että alkupuhdistus irroittaa ulkopäin tulevan lian ja meikin ja toinen puhdistuskerta liuottaa ihon omat eritteet eli hien ja talin. Precleanse tehostaa ihon puhdistamista huomattavasti, mutta sen lisäksi se estää ihoa kuivumasta. Kasviöljyt vahvistavat ohentuvaa ihoa ja se taas hidastaa ihon rypistymistä ja couperosan syntyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti