lauantai 1. lokakuuta 2016

Kaikkien aikojen paras Pimeän Kaupan tapahtuma!

Pimeän Kaupan tapahtuma oli suurmenestys koko Hämeenlinnalle. Meillä kävi asiakkaita jonkin verran enemmän, kuin koskaan ennen. Kävijät kertoivat, että parkkipaikat olivat täynnä ympäri kaupunkia ja joka kaupassa oli väkeä. Se mitä ehdit kadulle vilkaista osoitti, että koko kaupunki oli liikkeellä. Onneksi sääkin suosi tapahtumaa.

Kaikki meidän Pimeän Kaupan tarjoukset ovat voimassa verkkokaupassa sunnuntaihin kello 24.00 saakka. Voitte laittaa myös sähköpostia tarvitsemistanne tuotteista ja kertoa milloin tulette niitä noutamaan. Kerrankin olin osannut tilata tuotteita tarpeeksi. Ainoastaan Power Rich (228€-20%) hoitovoide loppui kesken ja sitä tulee lisää heti tiistaina 4.10. Yleensäkin kosteuttavia tuotteita meni eniten, koska kaikki varautuu tulevaan sisälämmityskauteen. Dermalogican täyteläisin hoitovoide Super Rich Repair NYT 95€ norm.127€ on tarjoushinnalla koko lokakuun ja ehditte sitä vielä hankkimaan lisää.

Ainoa harmi oli, että verkkokaupassa oli jokin ongelma kello 19.30-20.30 ja jostain syystä alennuskoodi ei toiminutkaan. Onneksi taas tutut asiakkaat ilmoittivat siitä ja sain kiinni Katjan jolta ostamme tietotekniikka palvelut ja hän pelasti tilanteen. Syytä en illalla ehtinyt kyselemään mistä toimintahäiriö johtui,  mutta asia on nyt korjattu. Kiitos kaikille asiakkaille osallistumisesta ja seuraava Pimeän Kaupan tapahtuma on helmikuussa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti