sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Samalla, kun lisäät lämpimiä alusvaatteita tehosta myös kasvojen ihonhoitoa

Vertaan usein Dermalogican ihonhoitoajatusta kerrospukeutumiseen. Useampi ohut vaatekerros pitää lämpöä paremmin, kuin yksi paksu ja samoin useampi tehoaine päällekäin pitää ihon paremmassa kunnossa, kuin yksi täyteläinen voide. Suomen ilmastossa tarvitaan monia vaatteita ja sama pukeutuminen ei mitenkään toimi läpi vuoden. Ihonhoidon kanssa on aivan samoin.

Asiakas, joka haluaa pitää ihon hoidon mahdollisimman helppona pärjää hyvin huhtikuusta syyskuulle Intensive Moisture Balance (100ml 85€, 50ml 59€) hoitovoiteella ja muutamalla muulla tuotteella. Tässä vaiheessa lokakuun alussa iho takuulla alkaa kiristää ja posket punoittaa, tai kirvelee. Tuo Intensive Moisture Balance voide ei yksinkertaisesti riitä, koska sisälämmitys haihduttaa kosteutta niin paljon ja voide on ihan liian ohut suojaamaan tuulen ja kylmyyden rohduttavalta vaikutukselta. Voidetta ei välttämättä tarvitse vaihtaa, vaikka nyt siihen on harvinaisen hyvä tilaisuus. Dermalogican täyteläisin hoitovoide Super Rich Repair on lokakuun ajan hinnalla 95 € (127€). Se on pakkasaikana helppo yö-ja päivävoide joka lisää myös ihon suojautuvuutta. Senkin lisäksi suosittelen tehotippoja jotka imeytyvät syvempiin ihokerroksiin.

Overnight Repair Serum  (98€) on tavallaan se laamapaita joka estää kosteuden haihtumista syvemmistä iho kerroksista. Siinä on myös runsaasti arganöljyä joka vähentää ihon ohentumista ja ylläpitää sen vahvuutta ja, jos käytätte aina vaan sinnikkäästi kesät talvet samoja hoitoaineita iho ei voi hyvin ja se näkyy ohentumisena, kuivuutena ja ryppyinä. Toimi ihonhoidon kanssa yhtä loogisesti, kuin pohjoismaalainen osaa vaatteensakin valita.Pyydä myös apua ihonhoidon ammattilaiselta.

2 kommenttia:

 1. Kirjoitat että arganöljy vähentäisi ihon ohentumista?
  Millä perusteella?

  VastaaPoista
 2. Kaikki hoitotuotteet joiden raaka-aineet sitovat ihon kosteutta ja vähentävät ihon kuivumista vähentävät samalla ihon ohentumista. Sen lisäksi, että estrogeenin väheneminen vanhetessa ohentaa ihoa Suomen ilmasto ja lähinnä sisälämmitys ohentaa ihoa haihduttamalla ihoa suojaavaa kosteutta. Kaikki hoitotuotteet, jotka ylläpitävät ja tukevat ihon normaaleja toimintoja vähentävät ohentumista. Ihan pelkkä kosteusvoide, joka parantaa ihon normaalia kosteus/rasvavaippaa vähentää ihon ohentumista ja suojaa talvisään ohentavalta vaikutukselta.

  Nämä ovat asioita jotka tulee esiin Suomen ilmastossa. Los Angelesin asukkaita varten Overnight Repair Serumin vaikutuksista nostetaan esiin ihan eri asioita, koska siellä ei tunneta sisälämmityksen ihoa ohentavaa vaikutusta. Mitään kosmeettista hoitotuotetta ei voi Suomessa käyttää vain niillä perusteilla mitä tuotteen valmistaja kertoo, vaan kaikki tiedot on käytävä läpi ymmärtämällä niiden merkitys meidän olosuhteissa.
  Overnight Repair Serumin sisältämä arganöljy on erinomainen raaka-aine hidastamaan ihon vanhenemista ja kiinteyttämään ja siloittamaan ihoa. Sen lisäksi siinä on runsaasti vaikutuksia jotka huomataan, vaan Suomen ilmastossa. Nyt muutamaman vuoden käytön jälkeen on osoittautunut, että Overnight Repair Serum vähentää näkyvästi ihon punoittelua ja hidastaa couperosan syntymistä.

  Inkeri

  VastaaPoista