keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Nopea meikki joka kestää koko päivän!

Minun mielestäni meidän keski-iän ylittäneiden naisten pitäisi meikata enemmän ja pitää muutenkin huolta ulkonäöstämme paremmin. Se parantaa asemaamme työelämässä ja tuskin se parisuhteelle ja perhe-elämällekään haittaa tekee.

Meikin tekoon ja itsensä hoitamiseen ei kuitenkaan tarvitse käyttää aikaa tuntitolkulla. Itse haluan pitää huolta ulkonäöstäni, mutta olen äärimmäisen laiska ja haen aika helpoimman konstin. Helpointa on, kun ihonperushoito tehdään kauneushoitolassa ja parhainta on luotettava vakiokosmetologi. Mikäli teiltä vielä puuttuu sellainen, niin voin suositella omaa kosmetologiani eli Mari Aulua. Tunnen myös lukuisia muita ihmisiä jotka suosittelevat omaa kosmetologiaan eli allekirjoittanutta:) Apua ja ammattitaitoa on siis saatavilla. Silloin, kun kasvohoito tehdään säännöllisin välein ja ihonhoitotuotteet on valittu juuri omaan tilanteeseen sopiviksi meikkikin on helppo tehdä hyvinhoidetulle iholle.

Itse aloitan meikin teon Hydrablur Primerillä (77€) jonka levitän hoitotuotteiden päälle. Aamuisin käytän pesun jälkeen Daily Resurfacer (113€) hoitotassun ja sen päälle Super Rich Repair NYT 95€ (127€) hoitovoiteen ja Intensive Eye Repair (67€) silmänympärysvoiteen. En mitenkään odottele hoitotuotteiden imeytymistä, vaan levitän heti perään Hydrablur Primerin ja sen päälle SkinPerfect Primer sk 30. Niidenkään ei tarvitse erikseen imeytyä, vaan alan heti levittämään siveltimellä Youngbloodin jauhemaista mineraalimeikkiä sävy Warm Beige. Siveltimellä levityksen jälkeen tasoitan meikkiä sormin ettei se jää kasoihin hiusrajaan, tai kulmakarvoihin.

Näin meikkipohja on valmis ja siirryn silmämeikkiin. Levitän koko luomelle opaalihohdeluomivärin Crusher Mineral Eyeshadow (33€) sävyn Kasbah, tai Tourmaline. Tässä vaiheessa olen yleensä jo sen verran aikataulusta jäljessä etten millään ehtisi, tai viitsisi täydentää silmämeikkiä. Kuitenkin pakotan itseni siihen, koska aikaa menee vaan minuutti ja tulos on tuplasti parempi. Kun koko luomella on jo vaaleampi luomiväri lisään vielä ulkonurkkaan tummempaa sävyä Sedona, joka on tyylikäs harmaan ruskea. Sinisenä päivänä käytän sävyä Azurite, joka näyttää kivalta, jos vaatteet ovat sinisävyisiä. Azurite on harmaaseen vivahtava siniturkoosi. Sitten teen vielä silmänrajauksen ja jos sitä en viitsi tehdä kadun sitä koko päivän. Ilman napakkuutta tuovaa rajausta näytän ihan pliisulta. Nykyisin käytän YB:n tussikynä Eye Lineriä (39€) sävy Maron, joka on melkein musta. Toinen hyvä vaihtoehto on Gel Liner (42€) tumman harmaa Galaxy. Tähän Gel Lineriin odotan uutuusväriä Black Orchid, joka on jännä violetti. Näiden jälkeen lisään runsasti mustaa YB:n ripsiväriä ja tämän jälkeen ei silmämeikkiin tarvitse koskea ja se on täysin kunnossa kahdentoistatunnin päästä, kun puhdistan sen pois.

Posket ja huulet jätän viimeiseksi ja lempivärini poskipunissa on ollut jo muutaman vuoden Tangier (45€), joka on korallin,kullan ja oranssin välimuoto. Se ei takuulla mene siniseen lumiseenkaan aikaan ja näyttää raikkaan lämpimältä. Huulipunissa minulla on monta lemppariväriä ja yritän nyt syksyllä siirtyä tummempiin sävyihin. Spicy (32€) on syvä ja lämmin tumman ruskeanpunainen. Coral Beach on varma valinta kaikille ja samoin Sorbet ja Mimosa eivät ole koskaan liian voimakkaita.

Tähän aamuiseen meikkiini käytän noin maksimissaan kymmenen minuuttia ja koskaan en sitä ehdi päivän mittaan korjailla. Huulipunaa lisään muutaman kerran päivässä , jos muistan, tai ehdin. Muuten tuo aamuinen kymmenenminuuttia riittää hyvään päivämeikkiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti