sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Talven tuomat iho-ongelmat pitää ennalta ehkäistä!

Meillä on vielä muutama viikko aikaa hoitaa iho kuntoon, niin  ettei se heti räjähdä pakkasen alkaessa. Siinä vaiheessa, kun sisälämmitys laitetaan päälle kaikkien iho reagoi kuivuneeseen sisäilmaan ennen, kuin iho tottuu kuivuuteen.

On huomattavasti järkevämpää ennalta ehkäistä ihon kuivuminen, kuin yrittää hillitä rohtumista tammikuun pakkasissa. Yli 30-vuotiaille tehotipan lisääminen kotihoitoon on paras tapa välttää kuivuusongelmat. SKIN HYRDATING BOOSTER (94€-20%) sopii kaikille. Myös pintakuiva rasvainen iho hyötyy tästä tehotipasta. OVERNIGHT REPAIR SERUM (98€-20%) on yöksi tarkoitettu tehotippa kuivalle ja ohuelle iholle. Se siloittaa pieniä kuivuusryppyjä ja hidastaa couperosan syntyä ja ihon punottelua. Kumpikin tuote kannattaa hankkia nyt Pimeän Kaupan hinnalla.

Kaikille ihotyypeille ja erityisesti atooppiselle iholle hyvä tuote on MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE  NYT 53€ (69€, 75ml). Tämä tuote on tarjouksessa koko lokakuun eli oston kanssa ei ole kiire juuri nyt. Tämä naamio normalisoi kaikkien ihojen epätasapainoa, mutta atoopikoille se on suorastaan lääke vähentämään rohtumaa ja punoitusta. Naamiota voi käyttää myös taiveihottumiin ja käsiin. Illalla levitetään käsiin runsas kerros multivitamiininaamiota ja yöksi puuvillasormikkaat käsiin ja näin tehoaineet imeytyvät paremmin. PRECLEANSE (55€-20%) esipuhdistusöljy on ehdoton puhdistusaine atooppiselle iholle. Tämä öljymäinen puhdistusaine on varsinainen pelastaja atoopikoille ja sen käyttö kannattaa aloittaa heti.

Perjantai-iltana ostettiin hoitosuihkeita huomattavasti enemmän, kuin osasimme odottaa, mutta onneksi ne riitti. Todella moni vakioasiakas on huomannut miten hyvä tunne iholle tulee, kun suihkautta hoitosuihketta kesken työpäivän hiukan kiristyneelle iholle. SUPER RICH REPAIR NYT 95€ (127€) on ehdottomasti paras voide Suomen talveen ja se sopii yöksi ja päiväksi. Senkin tarjoushinta on voimassa lokakuun loppuun joten vielä ei ole kiire sitä hankkia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti