maanantai 31. lokakuuta 2016

Tähtitarjouksena Precleanse alkupuhdistusaine!           TÄHTITARJOUS PRECLEANSE NYT 45€ (58€) alkupuhdistusaine ja saat lahjaksi mustaan vetoketjulliseen meikkipussiin pakatut matkakoot Ultra Calming Cleanser puhdistusmaidosta ja Multi-Active Toner hoitosuihkeesta. Arvo 41€

PreCleanse pelastaa ihosi pakkaselta. Ellet ole vielä käyttänyt Precleanse alkupuhdistusainetta olisi nyt paras mahdollinen ajankohta aloittaa sen käyttö. PreCleansea alkupuhdistusöljyä levitetään suoraan meikin ja lian päälle ja hierotaan se nopeasti ihoon. Sen jälkeen sormet kostutetaan veteen ja hierotaan ihoa hetki kostutetuin sormin. Se muuttaa öljyn täysin vesiliukoiseksi maidoksi, joka huuhdellaan pois runsaalla ihon lämpöisellä vedellä. Sen jälkeen iho pestään ihotyypin mukaisella puhdistusaineella.

PreCleansen käytöstä hyötyy kaikki ihotyypit, koska se tehostaa ihon puhdistusta kuivattamatta ihoa. PreCleanse sisältää runsaasti ihoa hoitavia kasviöljyjä ja ne kosteuttavat ja pehmittävät ihoa tähän kuivaan vuoden aikaan. Meikin poisto helpottuu huomattavasti PreCleansen käytöllä, koska sillä lähtee myös silmämeikki pois.

2 kommenttia:

 1. Voiko kolmetoistavuotias puhdistaa meikkinsä tällä precleansella? Tyttöni on kovasti innostunut meikkaamisesta ja pelkään ettei hän saa poistettua meikkejä kunnolla. Hänellä on aika atooppinen iho eikä mikään voimakas puhdistusgeeli sovi.

  Eila

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa siltä, että hän tarvitsee ihan välttämättä Precleansen:)
  Precleanse käy kaiken ikäisille ja se on varma konsti saada paksukin meikkivoide pois iholta. Precleanse sulattaa rasvaa ja siksi se on hellävarainen, mutta tehokas puhdistamaan rasvaliukoisia aineita eli meikkivoidetta.

  Inkeri

  VastaaPoista