maanantai 3. lokakuuta 2016

Pimeän Kaupan ilta on joulu ja vappuaatto yhtä aikaa

En muista koskaan nähneeni Hämeenlinnassa niin paljon ihmisiä liikkeellä, kun perjantaisessa Pimeän Kaupan tapahtumassa. Olen ehtinyt juttelemaan vasta muutaman tutun yrittäjän kanssa joten kokonaistilanteesta ei ole tietoa, mutta hyvältä se vaikuttaa. Se vähän mitä Marin kanssa kerkesimme kadulle vilkuilla vaikutti siltä, että ihmisiä liikkui valtavasti. Jossain vaiheessa ehkä noin kello 19-20 jostain kuului todella hyvää musiikkia meille asti, kun parvekkeen ovi oli auki. Tunnelma oli, kuin karnevaaleissa.

Meillä hoitolassa oli kova vilske ja pahoittelen, jos jouduitte odottamaan. Toisaalta kaikki vaikutti niin hyvän tuulisilta ja kiireettömiltä ettei odottelu ilmeisesti häirinnyt. Kiva oli myös huomata miten moni asiakas tunsi toisensa, tai olivat tehneet treffit hoitolaamme. Suurin osa tutuista asiakkaista tuli ostoslistan kanssa ja se nopeutti kaupankäyntiä. Nyt myös huomasin miten paljon kännykän valokuvat helpottaa myyntiä. Moni haki tutuilleen, tai lapsilleen tuotteita, niin heillä oli valokuva siitä mitä tarvitsivat. Useampi uusi asiakas oli ottanut valokuvan kotona jo olevista tuotteista ja kysyivät mitä suosittelen niiden lisäksi. Ne valokuvat auttoivat todella paljon.

Joidenkin Dermalogican hoitotuotteiden menekki oli lievä yllätys, koska selvästi oli tullut uusia suosikkeja. Yksi sellainen oli Multivitamin Thermofoliant (82€) kuorinta-aine ja sen helppoutta ja tehoa moni kehui. Sehän on huomattavasti tehokkaampi, kuin Daily Microfoliant (72€) ja vaikutusaika on vain 1-2 minuuttia. Hydrablur Primer (77€) alkaa olla kohta suositumpi, kuin SkinPerfect Primer (77€) ja aika moni, kuten minäkin käyttää niitä päällekäin. Hoitosuihkeiden suosio oli myös noussut, mutta onneksi ne eivät loppuneet kesken. Selvästi oli löydetty hoitosuihkeiden lisäteho kotihoitoon.

Meikeistä suosituin oli Youngbloodin Liquid Mineral Foundation (78€) joka on koko lokakuun tarjoushinnalla 58€. Sehän tuli keväällä myyntiin ja moni oli jo ensimmäisen pullon käyttänyt ja halusivat jatkaa sillä. Myös jauhemainen Crusher Mineral Eyeshadow (33€) kiinnosti monia ja suosittelenkin, että uudistakaa tällä helpolla luomivärillä syysmeikkinne.

Me Marin kanssa kiitämme sydämestämme jokaista kävijää ja verkkokauppa asiakasta. Ilman teitä pieni yrityksemme ei olisi elossa.

3 kommenttia:

 1. Kiinnostaisi kyllä kans kovasti tuo nestemäinen mineraalimeikkivoide.. jauhemaisista mun sävy olisi honey. Mikähän vastaisi sitä?

  VastaaPoista
 2. Sävy Sun Kissed on hyvin samanlainen, kuin jauhemaisen mineraalimeikin sävy Honey. Suurimmalle osalle tuo Sun Kissed on sopiva. Hyvin vaalea ihoinen voi valita sävyn Pebble. Niille jotka käyttävät jauhemaisesta meikistä sävyä Cool Beige, tai Ivory Pebble on sopivin sävy. Liquid Mineral Foundation meikin sävy Capri on aika rusehtava ja sopii niille, jotka haluavat vielä korostaa rusketustaan. Myöhemmin talvella se saattaa olla Suomen oloissa hiukan liian tumma sävy.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon! Varmaan olisin ottanut tuon vaaleamman sävyn sokkona. Ja mahtavaa kun tarjous on koko kuukauden. Kaikkia tuotteita en heti alkukuusta voinut ottaa tilaukseen.. katsotaan jos loppukuusta;)

  VastaaPoista