tiistai 4. lokakuuta 2016

Pimeän Kaupan suosikkituotteet

Tässä Top Ten tuotteista joita ostettiin Pimeän Kaupan tapahtumassa sekä perjantaina hoitolassa, että viikonlopun aikana verkkokaupassa. Olin kerrankin tyytyväinen itseeni sisäänoston suhteen, koska juuri mikään tuote ei loppunut. Ainoastaan Power Rich (228€)voidetta saadaan lisää keskiviikkona ja samoin Multivitamin Thermofoliant (82€) kuorintaa joutuu muutama asiakas odottamaan. Tuo Power Rich hoitovoide on aivan huipputuote ja siinä -20% alennus jo tosiaan tuntuukin. Jos joitakin asiakkaita alkaa kaduttamaan ettei sittenkin ostanut Power Richiä, niin laittakaa viestiä saatte sen alennuksen vieläkin. Power Rich on niin älyttömän helppo "ryppyvoide" ettei parempaa ole.

1. SUPER RICH REPAIR NYT 95€ (127€) hoitovoide yöksi ja päiväksi. Muistakaa, että tämä tarjous on voimassa lokakuun loppuun.
2. MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE NYT 53€ (69€) naamio, joka sopii kaikille ihotyypeille ja sen voi jättää vaikuttamaan myös yöksi.
3.INTENSIVE MOISTURE BALANCE 100ml (85€) meidän kaikista suosituin hoitovoide yöksi ja päiväksi.
4. OVERNIGHT REPAIR SERUM (98€) ainutlaatuinen elvyttävä ja siloittava arganöljyä sisältävä "ryppytippa" yöksi.
5. SKIN HYDRATING BOOSTER (94€) kaikille ihotyypeille tarkoitettu kosteuttava tehotippa, käy myös silmien ympärille.
6. PRECLEANSE (55€) alkupuhdistusaine. Tästä olen erityisen tyytyväinen, että asiakkaat ovat ottaneet tämän öljymäisen puhdistustuotteen omakseen. Suomen talvessa se on erinomainen lisähoito hyvän puhdistavan vaikutuksen lisäksi.
7. ANTIOXIDANT HYDRAMIST (62€) myös hoitosuihkeita on opinnut käyttämään ja ne lisäävät hoitovaikutuksia tuntuvasti.
8. MULTIVITAMIN POWER FIRM (70€) silmänympärysvoiteista vanhin ja suosituin on tämä multivitamiinivoide, joka sulaa ihon rakenteeseen.
9. HYDRABLUR PRIMER (77€) on meikinpohjustusvoide, joka on kesän suosituin tuote. Tätä ilman ei voi elää.
10. LIP RENEWAL COMPLEX NYT 32€ (43€) tämä suunympärysvoide estää sen ettei suusi näytä riisipiirakalta kuusikymppisenä:) Tämäkin tarjous on voimassa lokakuun loppuun asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti