maanantai 24. lokakuuta 2016

Tarvitset Skin Hydrating Boosteria juuri nyt!

TÄHTITARJOUS

SKIN HYDRATING BOOSTER NYT 75€ (94€) ja saat lahjaksi AGE SMART PERFECT PAIRS pakkauksen. Pakkauksessa on matkakokoiset Antioxidant Hydramist kasvovesi ja Multivitamin Power Recovery Masque. Arvo 48€.
Tarjous on voimassa lokakuun loppuun saakka, niin kuin nuo muutkin tämän hetken tarjoukset.

Tämä Tähtitarjous syntyi ihan suuresta tarpeesta. Viime viikon aikana näin miten nopeasti asiakkaiden ihot olivat kuivahtaneet ja kosteuden puute oli ilmeinen. Vielä sisäilma ei yleisesti ole kuivunut, mutta suuret työpaikat toimistot, sairaalat, koulut yms.kuivattavat koneellisella ilmastoinnilla kaiken kosteuden kasvojen iholta ja huulilta. Skin Hydrating Booster sisältää aivan puhdasta kosteutta ja se sopii kenelle tahansa. Skin Hydrating Booster sisältää hyaluronihappoa, joka on täysin saman kaltaista, kuin ihon oma soluväliaine. Sitä nykyisin käytetään näissä "pistoshoidoissa" joiden tuloksista en ole vielä vakuuttunut. Skin Hydrating Booster imeytyy tasaisesti koko kasvojen pintasolukkoon ja vähentää ihon oman kosteuden haihtumista ja lisää solukon kosteutta.

Nyt tuo Skin Hydrating Booster kannattaa hankkia, koska se on helpoin ja monille tutuin tapa palauttaa ihon kosteus. Joillakin asiakkailla saattaa olla jo kotikäytössä muutenkin nuo lahjapakkauksen tuotteet Antioxidant Hydramist hoitosuihke ja Multivitamin Power Recovery Masque naamio. Nämä matkakoot voi säästää reissaamista varten, mutta pakkaus on myös erinomainen lahja niille jotka eivät vielä Dermalogicaa käytä. Näillä kahdella tuotteella saa niin näkyvän vaikutuksen kaikille ihotyypeille, että lahjanantaja saa takuulla suuret kiitokset. Nythän kannattaa jo muistaa ettei jouluun ole pitkää matkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti