maanantai 10. lokakuuta 2016

Liquid Mineral Foundation kaunistaa vanhempaakin ihoa

Youngbloodin nestemäinen Liquid Mineral Foundation NYT 58€ (79€) on meidän uusin suosikkituote. Sehän on ollut Youngbloodilla jo useita vuosia, mutta meille se tuli myyntiin vasta viime keväänä. Dermalogica lopetti heidän meikkivoiteen kokonaan ja haluan tarjota kuitenkin asiakkaille nestemäisen peittävän meikkivoiteen.

Suurin osa asiakkaista haluaa, että meikki peittää ja tekee ihosta tasaisen näköisen, mutta ei näytä luonnottoman paksulta. Liquid Mineral Foundation omaa juuri nämä ominaisuudet. Se on helppo levittää, pysyy mattapintaisena koko päivän ja näyttää luonnolliselta. Ryppyiselläkään iholla se ei jämähdä uurteisiin, vaan tekee sileän tasaisen värin koko päiväksi. Liquid Mineral Foundation on tarkoitettu kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Acneiholle ja nuorelle rasvaiselle iholle YB:n jauhemainen mineraalimeikki on parempi, mutta muille ihotyypeille Liquid Mineral Foundation sopii hyvin.

Värisävyjä on kolme ja niistä vaalein on nimeltään Pebble, keskimäinen on Sun Kissed ja näin kesän jälkeen se sopii lähes kaikille. Tummin väri on Capri ja se on paras hyvin ruskettuneelle iholle. Liquid Mineral Foundation sisältää mineraalipigmenttiä, joka sopeutuu ihmisen omaan ihon väriin huomattavasti luontevammin, kuin synteettinen pigmentti. Nuo värisävyt sopivat siis lähes kaikille riippuen siitä haluaako korostaa ihon vaaleutta, vai näyttää ruskettuneelta. Järkevintä olisi hankkia nyt sävy Sun Kissed ja käyttää sitä hetken aikaa. Sitten, kun haluaa vaaleutta lisää voisi hankkia Pebble sävyn ja sekoittaa näistä kahdesta tilanteen mukaan sopivimman sävyn. Muistutan myös, että Dermalogican meikinpohjustusvoiteiden kanssa Liquid Mineral Foundationista saa parhaan mahdollisen meikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti