lauantai 29. lokakuuta 2016

Nyt uudistunut Age Reversal Eye Complex on myynnissä

Saimme perjantaina myyntiin uudistetun version Age Reversal Eye Complex (86€) silmänympärysvoiteesta. Olemme itse käyttäneet näytetuotetta jo kolmisen viikkoa ja todenneet tuotteen entistä paremmaksi.

Age Reversal Eye Complex on Dermalogican tehokkain silmänympärysvoide ryppyihin, turvotukseen ja kaikkiin ihon vanhenemisoireisiin. Tämä silmänympärysvoide on ollut tähänkin asti meillä hyvin suosittu ja sitä kerran ostanut asiakas hakee aina uuden tuubin. Age Reversal Eye Complex sisältää retinolia joka uudistaa ihoa ja siksi voiteen käyttö aloitetaan hitaasti, että iho tottuu retinolin uudistavaan vaikutukseen. Yleensä suositellaan, että ensimmäist kaksi viikkoa voidetta käytetään, vaan joka toinen ilta. Parin viikon jälkeen voidetta käytetään joka ilta, mutta vain iltaisin ei  kahta kertaa päivässä. Päivä käyttöön valitaan joku muu Dermalogican silmänympärysvoiteista ja kesällä paras valinta on aurinkosuojallinen Total Eye Care sk 15 (62€).

Age Reversal Eye Complexiin on lisätty hoitavia raaka-aineita enemmän, mutta retinolin uudistava vaikutus pysyy ennallaan. Uuden raaka-aine pohjan ansiosta voide vahvistaa ohutta silmänympärysihoa tehokkaammin, joka taas hidastaa ryppyjen syntymistä. Yleensä viimeistään viisikymppisten jälkeen naisille tulee helposti turvotusta, joka näkyy ensimmäisenä kasvoissa ja juuri silmänympärillä. Estrogeenin väheneminen on perussyy tähänkin vanhenemisoireeseen ja sitä pystyy paljon hidastamaan hyvällä ihon hoidolla. Age Reversal Eye Complex on erinomainen ehkäisemään turvotusta. Se poistaa myös tummuutta silmänympäriltä ja hajoittaa liika pigmentoitumista.

Suosittelen Age Reversal Eye Complexia kaikille yli 35-vuotiaille joten poiketkaa ostoksille.

3 kommenttia:

 1. Ostin voiteen jo elokuussa jenkeistä ja kokemukseni on selvästi myönteisempi tästä versiosta, kuin edellisestä.

  Tämä poistaa turvotusta selvästi paremmin. Parin viikon käytön jälkeen huomasin selvästi ettei luomet pullottaneet aamuisin yhtä kamalasti. Aikaisempaa voidetta käytin kyllä useitakin tuubeja joten vertailu kohtaa on. Samoin tuntuu, että voide kosteuttaa paremmin ja on jotenkin täyteläisempää. Muutenhan voide vaikuttaa ihan yhtä ohuelta, kuin ennenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma. Toin luomirasvan jenkeistä ja huomasin heti sen paremmaksi, kuin entisen. Suoristaa silmäkulmien ryppyjä ihmeen hyvin. Ei aikaisempi rasva tehnyt näin selvää muutosta.

   Poista
 2. Kiva kuulla käyttäjien mielipiteitä. Itsekin pidän voidetta jotenkin täyteläisemmän tuntuisena iholla, vaikka se on ihan yhtä ohutta, kuin ennenkin. Tottakai Age Reversal Eye Complex on nyt paljon parempi ja tehokkaampi. Eihän muuten olisi lähdetty tekemään näitä muutoksia.

  Inkeri

  VastaaPoista