sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Lokakuun tarjoukset loppuu kohta!

Muistutan, että nyt on viime hetken tilaisuus hyödyntää lokakuun tarjoukset. Tiistai on jo ensimmäinen päivä marraskuuta ja silloin on taas uusi Tähtitarjous tulossa. Koko lokakuun ovat olleet tarjoushinnalla MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE NYT 53€ (69€) naamio, SUPER RICH REPAIR NYT 95€ (127€) hoitovoide, LIP RENEWAL COMPLEX NYT 32€ (43€) huulihoide ja YOUNGBLOOD LIQUID MINERAL FOUNDATION  NYT 58€ (79€) meikkivoide ja  MINERAL RICE POWDER NYT 45€ (56€) kiinteäpuuteri. Vielä puolesta kuusta tuli Tähtitarjous, joka myös loppuu lokakuun lopussa. Se on SKIN HYDRATING BOOSTER NYT 75€ (94€) ja saat lahjaksi matkakokoiset Multivitamin Power Recovery Masque naamion ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen. Arvo 48€.

Muistutan, että mitkään näistä tuotteista ei tulee ainakaan puoleen vuoteen uuteen Tähtitarjoukseen ja tuskin ennen ensisyksyä. Näissä on suurempi hintaetu, kuin tuo -20%, joka on perinteisesti ollut Pimeän Kaupan iltana ja sellainen on seuraavan kerran helmikuussa. Yritän aina neuvoa mahdollisimman taloudellisia ratkaisuja asiakkaille. Silloin, kun olen asiakaspalvelussa eli töissä hoitolassa, tai kirjoittamassa tätä blogia haen aina asiakkaan kannalta edullisemman ja järkevimmän ratkaisun ja samoin tekee Mari. Se, että kannattaako kauppa meille mietitään ihan muussa kohtaa. Tämä on meidän firman periaate, joka on jo kantanut kymmeniä vuosia. Asiakkaat voivat siis luottaa ohjeisiini etten neuvo meille rahakkainta ratkaisua, vaan heille halvemman ja parhaimman. Asiakkaiden on myös hyvin vaikea vertailla hintoja Dermalogican ja muiden tuotteiden välillä, koska amerikkalaisissa tuotteissa on huomattavasti suuremmat pakkaukset ja laatunsa vuoksi tuotteet riittävät kauan. Siksi kannattaa näissä blogijutuissa huomioida mitä neuvon järkevimmäksi ostokohteeksi.

Näistä tarjouksista erityisen järkevä ostos on tuo Skin Hydrating Booster joka on tosi tarpeellinen kaikille ihotyypeille koko talven. Niitä kannattaa ostaa parikin pulloa, koska kaikille on hyvä vaihtoehto käyttää Skin Hydrating Boosteria ainakin kerran päivässä, vaikka esimerkiksi yöksi olisi käytössä joku muu tehotippa. Skin Hydrating Boosterin mukana tulevat matkakoot riittää noin 3-4 viikon käyttöön. Tuosta Multivitamin Power Recovery Masquen matkakoosta saa noin 5-8 käyttökertaa riippuen siitä miten kuiva ihotyyppi on. Antioxidant Hydramist on erinomainen pitää pikkupullona käsilaukussa, kun kovemmat pakkaset alkaa, koska sitä voi suihkuttaa päivän mittaankin kuivalle iholle. Siinä on myös kierrekorkki joten pulloon voi lisätä nestettä isosta koosta. Tietysti jokaisen Skin Hydrating Boosterin mukana saa tuon matkapakkauksen ostaa tehotippoja sitten miten monta pulloa kerralla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti