sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Dermalogican uutuustuote on huippujuttu!

Dermalogica lanseeraa uuden silmänympäryksen hoitotuotteen 3.5-17 eli vapun jälkeen. Hoitotuotteen nimi on Stress Positive Eye Lit ja se on jo myynnissä USA:ssa ja joissakin Euroopan maissa. Pohjoismaihin se saadaan vasta toukokuun alussa, vaikka olisin ehdottomasti halunut myydä sitä jo vapuksi. Koulutukset hoitotuotteesta on huhtikuun lopussa. Mari menee Helsinkiin 25.4 ja minä 27.4 onneksi koulutuksia järjestetään useampana päivänä, että pääsemme menemään eri päivinä ja hoitolaa ei tarvitse sitä varten sulkea.

Silmänympärysiho on erilainen kuin muu iho

Silmänympärysiho on jo alunperin yhden ihokerroksen ohuempi kuin kasvojen muu iho ja siksi myös paljon herkempi. Silmänympärykset tummuvat helposti ja joillakin ne ovat jo perinnöllisesti tummemmat syntymästä saakka. Se johtuu tuosta ihon ohuudesta jonka läpi verisuonisto kuultaa helposti. Vanhemmiten lähes kaikille tulee ongelmia turvotuksen kanssa ja eniten sen huomaa juuri silmäluomilla. Monella asiakkaalla ja itsellänikin on ongelmana silmäpussit jotka pullottavat eniten aamusta ja vähenevät liikunnan myötä päivän mittaan, kun aineenvaihdunta kiihtyy. Aika usein silmänympärysturvotukseen löytyy syy vääristä ihonhoitotuotteista. Tavallinen kasvojen hoitovoide ei sovi silmänympärysiholle, koska niiden koostumus ei imeydy kunnolla ohuelle iholle. Tavallinen kasvovoide on molekyylirakenteeltaan niin suurta, että se tukkii ohuen silmänympärysihon pienet huokoset ja normaali ihon eritys ei toimi. Huonosti imeytynyt kasvovoide lilluu ihon pinnalla ja valuu helposti silmiin varsinkin yön aikana ja aiheuttaa lisää turvotusta. Tästä syystä tarvitaan erillinen voide silmänympärille.


Silmänympärysiho rypistyy ensimmäiseksi

Ensimmäiset vanhenemisen merkit tulee juuri ohuelle silmänympärysiholle. Noin kolmekymppisenä alkaa tulla pieniä pintaryppyjä ja lähempänä neljääkymppiä iho on jo veltto ja helposti turpoava. Uusi Stress Positive Eye Lift vaikuttaa juuri näihin vanhentumisen merkkeihin. Se on monipuolisesti tehokas hoitotuote joka ei ole pelkästään silmänympärysvoide, vaan se on naamion ja voiteen yhdistelmä. Pakkaus tuotteessa on erityinen koska tuubin kärki on muotoiltu niin, että sillä voi hieroa voiteen ihoon ja lisätä sen imeytyvyyttä ja parantaa verenkiertoa. Hoitotuotteen koostumus on myös aivan uudenlainen, koska se ei ole voide eikä geeli vaan näiden yhdistelmä. Olemme Marin kanssa kokeilleet tuottetta jo pari viikkoa ja kyse on huipputuotteesta. Dermalogican tuotekehittely on taas kerran ylittänyt itsensä. Viimeisen viiden vuoden aikana kehitetyt uutuustuotteet ovat joka kerta olleet niin erityisen hyviä etten olisi sellaisia osanut edes toivoa. Kosmetiikka on kyllä hypännyt suuren askeleen eteenpäin niistä ajoista, kun aloitin työni. Odotan kovasti, että saan esitellä tuotteen teille. Heti tulee mieleeni monta vakioasiakasta jotka takuulla hyötyvät suuresti tästä uutuudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti