lauantai 1. huhtikuuta 2017

Kevät ja kasvohoito kuuluvat yhteen

Jos käyt kosmetologilla, vaan kerran vuodessa paras aika on tehdä kasvohoito juuri nyt. Tähän aikaan vuodesta ihosi saa suurimman hyödyn perusteellisesta hoidosta. Monesti asiakas ensimmäistä kertaa aikaa varatessaan epäröi mitä hänen pitäisi varata. Siitä ei ole huolta, koska meidän velvollisuus on tietää mitä tehdään. Varaamme aina uutta asiakasta varten sen verran aikaa, että ehdimme tehdä minkä hoidon parhaaksi näemme. Tietysti asiakkaan kanssa neuvotellen ja yhdessä sopien.

Kevät tuo uudistumishalun

Suurin syy ensimmäistä kertaa kasvohoitoon hakeutumisessa tähän vuoden aikaan on tunne kokonaisvaltaisesta ränsistymisestä ja ihon väsähtämisestä. Tässä on lyhyesti sanottu ne lukuisat kuvaukset mitä olen kuullut varsinkin vähän vanhemman henkilön suusta. Kevätaurinko on niin paljastavaa, että pienetkin rypyt ja hilsehapsut näkyy tuplana. Jotain psyykkistä uudistumistarvetta ihmiseen myös tulee, koska ne samat ongelmat ovat olleet jo pitkään, mutta vasta keväällä ne vaivaavat. Ellei ihonhoito ole ollut systemaattista ja säännöllistä ihon on ihan epätasapainossa talven jälkeen. Tiedän, että vakioasiakkaani eivät enää muista, tai edes tiedä mistä puhun, koska heidän ihonsa on ollut vuosikausia täysin kunnossa eikä se siitä heilahda, vaikka sataisi "ämmiä äkeet selässä". Tähän tilanteeseen päästään ihan kenen kanssa tahansa on ihotyyppi mikä hyvänsä. Se ei käy ihan hetkessä, mutta jo parissa kuukaudessa tulokset näkyy selvästi. Ellei halua uusia koko ihonhoito-ohjelmaansa ja valitsee kalleimman vaihtoehdon, että hoitaa ihoaan vähän silloin tälöin, niin sekin käy. Asiakas itse päättää miten hän itseään hoitaa ja kohtelee. Taloudellisin vaihtoehto on aina loogisesti etenevä ja hoitolahoitoa tukeva kotihoito. On ihan rahan tuhlausta käydä kasvohoidossa ja kotona käyttää mitä sattuu aineita. 

Kasvohoito kaunistaa

Kasvohoidon tarkoitus on hoitaa iho terveeksi ja tasapainoiseksi jolloin se on myös heleä ja kaunis. Samana päivänä ihminen ei ole parhaimmillaan, mutta seuraavana päivänä kyllä. Samanakin päivänä kasvot ovat ihan työhön meno kunnossa ja meikin voi myös tehdä. Juhlameikki ei samana päivänä onnistu, koska hoitotuotteet jättävät väärän pohjan pysyvälle meikille. Siksi kasvohoito kannattaa tehdä alkuviikosta, jos juhlat ovat loppuviikosta. Meillä ei revitä, tai rassata asiakkaan ihoa niin, että kirjavuus kestää viikkoja. Sellainen homma on menneen talven lumia. Poistamme mustapäät mekaanisestikin, jos siihen on tarve, mutta lopputulos on tasainen. Tuo kaunistava vaikutus tulee kuorinnasta ja kosteutuksesta. Tärkeintä on saada hellävaraisesti, mutta tehokkaasti ihosta irti kuollut hilseilevä solukko, joka on syy harmauteen ja epätasaisuuteen. Kunnollinen kosteutus siloittaa pikkurypyt ja juonteet ja tuo heleyttä iholle. Kasvohoito on kevätsiivous ihollesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti