sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Kevätkarnevaali

Nyt on Suomen suurin iloittelujuhla eli Vappu. Perinteisesti tänään laitetaan kukkamekko päälle ja helmat heilumaan. Ehkei se ihan nyt onnistu, kun tätä kirjoittaessani lunta pyryttää sakeasti ja maassa on lunta enemmän kuin jouluaattona.

Vappumeikki

Uusia meikkejä Youngbloodille on tullut vielä aika vähän, mutta niitä tulee kyllä toukokuun aikana. Kesän muotihuulipunat jäi ostamatta, koska väritys oli tummaa liilaa, suklaan ruskeaa, mustaa, tai nudea. Harma meidän asiakas haluaa näitä pintamuotiuutuuksia joita ei käytetä kuin muutaman kerran. Nuo nude ja natureltyyppiset huulipunat ja meikit ovat yksi muotilinja, mutta ne ovat hyvin vaativat värit. Ne sopivat harvalle vaalealle suomalaiselle edes nuoremmille. Hailakan beigesävyinen meikki vaatii voimakkaat omat värit ja yleensä tummat hiukset muuten tulos on liian pliisu. Vanhenmiten ihosta tulee kalvakan harmaa ja jos huulipuna on vielä haalea nudeväri harmaus vaan lisääntyy. Suosittelisin, että yli nelikymppiset rohkaistuisivat aikakin kesällä käyttämään voimakkaan heleitä huulipunia. Esimerkiksi Youngbloodin Coral Beach, Casablanca, Dragon Fruit ja Vivid. Jo pelkkä uusi kirkkaampi huulipuna tuo draivia olemukseen.

Stress Positive Eye Lift on darranaamio

Harmi, että uusi Stress Positive Eye Lift (89€) silmänympärysnaamio tulee myyntiin vasta keskiviikkona 3.5. Sitä olisi tosiaan tarvittu näihin vappujuhliin. Olin torstaina 27.4 koulutuksessa missä uutuustuote lanseerattiin ja opimme myös uuden silmänympäryshoidon. Ehkä osalla kosmetologeista oli jo vappubileet mielessä, koska joku keksi uutuudelle lempinimen darranaamio. Sitä se kyllä onkin, koska sen viileys ja raikkaus tuntuu taivaalliselta väsyneet turvonneilla silmäluomilla. Sain tuon silmänympäryshoidon siinä koulutuksessa ja hämmästelen miten hyvin turvotukset ja tummuus hävisivät. Alamme Marin kanssa tekemään kevään aikana näitä silmänympäryshoitoja, koska niille on tarvetta. Tuollaisen lyhyemmän ns.pikkuhoidon voi tehdä Nanolift hoitojen välillä, tai juuri ennen juhlia. Hoidon vaikutusta voi jatkaa kotona tuolla Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamiolla. Yritän ehtiä tekemään mahdollisimman pian hoitokaavan ja hinnoittelun uutta silmänympäryshoitoa varten. Nyt vaan seuraavat pari viikkoa menee kuvaussuunnitelmissa, koska 11.5  hoitolassamme kuvataan erästä tv:n ajankohtaisohjelmaa. 

Hyvää Vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti