tiistai 18. huhtikuuta 2017

Hajut voi laukaista päänsäryn

Päänsärky ja migreeni on monen vakioasiakkaani vaiva ja juttelen siitä aika usein asiakkaiden kanssa. Sen verran olen sitä itsekin kokenut, että tiedän ettei kyse ole mistään turhasta valituksesta. Vuosien varrella olen kuullut monelta, että päänsäryn saattaa aiheuttaa mitä ihmeellisimmät syyt. Suurin osa asiakkaista kertoo, että stressi ja väsymys on varma konsti saada paha päänsärkykohtaus.

Dermalogica on hajustamaton ihonhoitosarja

Dermalogica on hajustamaton ja väriaineeton ihonhoitosarja. Hajustamattomuus ei tarkoita sitä, että tuotteet olisi hajuttomia. Hajut tulee raaka-aineista eikä hajutonta kosmetiikkaa ole olemassakaan. Nykyään tarjolla on paljon luomukosmetiikkaa joiden markkinointisysteemi on tämä hajuttomuuteen vetoaminen. Sitä voisi sanoa totuuden kiertämiseksi, koska jos ihonhoitosarjassa on luomuyrttejä esimerkiksi minttua, sitruunamelissaa, tai kamomillaa siinä on myös hajua. Käytännössä nämä luonnolliset raaka-aineista tulevat tuoksut ovat paremmin siedettyjä kuin hajusteellinen kosmetiikka. Raaka-aineista tulevat hajut haihtuvat heti, kun ne tulevat iholle. Dermalogicassa on joitakin raaka-aineita joiden tuoksu on voimakkaampaa, mutta on todella harvinaista, että asiakas kertoisi tuoksun ärsyttävän häntä. 

Hajusteallergia on eri asia kuin hajusteiden laukaisema päänsärky

Kuluttajat joskus puhuvat hajusteallergiasta, kun he tarkoitavat hajujen aiheuttavan heille päänsärkyä. Hajusteallergia on hajusteaineen aiheuttamaa ihottumaa, tai hengitysvaikeuksia. Tuo päänsärky ei ole hajusteallergiaa ja siksi meidän on kyseltävä uudelta asiakkaalta tarkkaan mitä hän tarkoittaa etsiessään hajustamatonta kosmetiikkaa. Usein hajusteallergikoilla on lista aineista mille he ovat allergisia ja harvoin allergia on pelkästään hajusteille, vaan siihen liittyy muutkin aineet varsinkin säilöntäaineet. Hajusteallergiselle onkin helpompi löytää kosmetiikkaa, koska Dermalogica sopii heille erittäin hyvin hajustamattomuutensa takia. Tuo päänsärky onkin hankalampi juttu, koska mikä tahansa haju voi sen laukaista. Kokemuksesta tiedän, että luonnolliset raaka-aineista tulevat hajut aiheuttavat harvemmin päänsärkyä kuin lisätyt parfyymit. Yleensä on järkevintä kokeilla ensin näytteestä mitä oma kokemus sanoo tuotteesta. Siinä en valitettavasti voi olla avuksi kovinkaan paljoa, koska vaiva on niin yksilöllinen. Asiakkaat myös kertovat, että eri tilanteissa eri hajut ärsyttävät. Varsinkin, jos migreenikohtaus on jo päällä saattaa mikä tahansa haju tehdä pahaa. 

Yleensä Dermalogica sopii hyvin päänsärkypotilaille

Moni vakioasiakas tulee todella mielellään kasvohoitoon, kun päänsärky on iskemässä, tai menossa ohitse. Tutut asiakkaat raahautuvat huonossakin kunnossa hoitoon, koska tietävät hieronnan ja rentoutumisen auttavan päänsärkyyn. Joillekin muutaman päivän päänsärkykohtaus ja vahva lääkitys aiheuttaa turvotusta ja siihen Nanolift hoito on todella hyvä apu. Pääkivun jälkeinen ränsistynyt olotila ja ulkonäkö häipyy yhdellä Nanolift kasvohoidolla. Kasvohoidossa käytämme aivan eri tuotteita kuin asiakkailla on kotikäytössä, mutta tuo hajumaailma on saman tyylinen. Ammattikosmetiikka ei haise yhtään voimakkaammalle kuin kotihoitotuotteet. Jokainen on kuitenkin oman päänsärkynsä asiantuntija ja asiakkaan kanssa yhteistyönä löytyy hänelle paras hoitosysteemi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti