torstai 6. huhtikuuta 2017

Hydrablur Primer supistaa huokoset

Aika harva aikuinen nainen on ottanut jo käyttöön nämä meikinpohjustusaineet eli primerit. Se on harmi, koska niiden avulla meikki on paljon helpompi tehdä. Meikinpohjustusaineet helpottavat meikin tekoa, mutta myös hoitavat ihoa.

Hydrablur Primer on meikitön meikki

Hydrablur Primer (81€) siloittaa ja tasoittaa ihoa monella tavalla. Meikinpohjustusaineet levitetään hoitotuotteiden päälle ennen varsinaisen meikkivoiteen käyttöä. Hydrablur Primer voi jäädä myös yksinään hoitoaineiden päälle ja muuta meikkiä ei tarvita. Varsinaista väriä ei Hydrablur Primerissä ole, mutta iholle levitettäessä siinä oleva mikrokapseloitu rautaoksidi hajoaa ja jättää iholle aavistuksen verran meikin kaltaista väriä. Samalla se supistaa huokosia ja siloittaa pieniä ryppyjä ja juonteita. Koska Hydrablur Primerissä ei ole mitään meikkiväriä se on täysin huomaamaton käytössä, mutta tekee siistin ja tasaisen ihon. Jos haluaa käyttää meikkivoidetta Hydrablur Primerin päällä se pysyy paljon paremmin ja iho on kiiltämätön koko päivän.

Hydrablur Primer myös hoitaa ihoa

Hydrablur Primer jättää hyvän suojaavan pinnan iholle ja se estää tuulen, pölyn ja kuivan huoneilman haittavaikutuksia. Erittäin hyvä suoja Hydrablur Primer on tietokoneen kanssa työskentelevälle, koska se suojaa kuivattavalta sähköiseltä paperin pölyltä. Hydrablur Primerin vaikutus on myös hoitava ja kosteuttava ja se sopii kaikille ihotyypeille. Meikinpohjustusaineet eivät kuitenkaan riitä yksinään hoitotuotteiksi vaan ne käytetään aika hoitotuotteiden päällä. Itse en halua tehdä enää meikkiä ilman meikinpohjustusainetta. Käytän aina aamuisin hoitotuotteiden päällä ensin Hydrablur Primerin ja sen päällä SkinPerfect Primer sk 30 (81€) ja vasta näiden päälle laitan Younbloodin jauhemaisen mineraalimekin. Suosittelen lämpimästi kaikille yli nelikymppisille samaa konstia. Näistä hoitotuotekerroksista iho saa hyvän suojan ja meikki näyttää hyvältä ja pysyy kauan. 

1 kommentti:

  1. Huomio, että ostaessasi tämän hetken Tähtitarjouksen saat lahjaksi mm.matkakoon Hydrablur Primeristä. Siitä käyttää noin pari viikkoa joten hyvin ehtii huomioimaan tuotteen hyödyt. Tämä oli ihan sattumaa, että tein postauksen juuri tästä tuotteesta jota pääsee kätevästi kokeilemaan Phyto Replenish Oilin kylkiäisenä. Tähtitarjous on voimassa sunnuntaihin 9.4 saakka.

    Inkeri

    VastaaPoista