maanantai 24. huhtikuuta 2017

Tähtitarjouksena meikinpohjustusaineet!

Tähtitarjouksena on seuraavat kaksi viikkoa eli 8.5 saakka SKINPERFECT PRIMER sk 30 ja HYDRABLUR PRIMER NYT 65€ (82€). Saat vielä kaupan päälle Dermalogican Retinol Power Couplen. Pakkaus sisältää Overnight Retinol Repair tehovoiteen ja siihen kuuluvan Buffer Creamin, sekä Age Reversal Eye Complex silmänympärysvoiteen matkakokoisina. Tuotteet ovat pakattu käytännölliseen pieneen meikkipussiin ja matkakoot riittävät noin kaksi viikkoa. Arvo 56€

Vapuksi kaunis meikki

Viimeistään tässä vaiheessa kevättä kannattaa katsoa peiliin ja tarkistaa miltä iho ja meikki näyttää kirkkaassa auringon valossa. Kasvohoito korjaa ihon ongelmat ja meikinpohjustustuotteet auttaa meikkiin. Meikinpohjustustuotteet ovat ehdoton pelastus kaikille yli nelikymppisille. Jokainen hyötyy näistä tuotteista käyttää meikkiä, tai ei käytä. Vielä vähemmistö ikäisistäni osaa ottaa käyttöön nämä uutuusaineet joita markkinoilla on ollut vasta viitisen vuotta. Harvoin keski-ikäiset viitsii ja ehtii seuraamaan meikkimaailman uutuuksia ja siksi hyvätkin tuotteet jää tuntemattomiksi. Nyt jokaisen kannattaa ottaa käyttöön meikinpohjustustuote.

Meikinpohjustuotteet siloittaa rypyt ja heleyttää ihon

SkinPerfect Primer sk 30 sisältää valoa taittavan pigmentin joka siloittaa ihon pintaa ja tasoittaa ihon värin ja poistaa ihon harmautta. Tässä meikinpohjustusaineessa on lievä väri joka ei jätä mitään rajoja eikä näytä meikkivoiteelta. Iho jää luonnollisen meikaamattoman näköiseksi, mutta ihon väri tasoittuu kauniisti. SkinPerfect Primer sk 30 sisältää aurinkosuojakertoimen 30 ja on muutenkin ihoa suojaava ja hoitava. Hydrablur Primer on sanalla sanoen meikitön meikki. Siinä on mikrokapseloitu rautaoksidi mikä hajoaa, kun voiteen levittää iholle. Voide on väritön, mutta tasoittaa kuitenkin ihon väriä ja siloittaa sitä. Hydrablur Primer supistaa huokoset ja estää ihon kiiltämistä. Kumpaakin voidetta voi käyttää meikin kanssa, tai ilman. Niitä käytetään kosteusvoiteiden päällä ja moni käyttää niitä pelkästään meikkinä eikä laita varsinaista meikkivoidetta ollenkaan. Itse olen aivan hurmaantunut näihin tuotteisiin ja käytän niitä päällekäin. Ensin laitan hoitotuotteet ja sitten Hydrablur Primerin ja sen päälle SkinPerfect Primer sk 30 ja mineraalimeikki. Meikki on kestävä ja näyttää kevyen luonnolliselta.

Tehokkaat matkakoot lahjaksi

Tuo kaupan päälisiksi tuleva Overnight Retinol Repair on Dermalogican tehokkaimpia siloittavia ryppyvoiteita. Se sisältää retinolia mikä uudistaa ihoa ja sitä kautta vähentää ryppyjä ja juonteita. Pakkauksessa oleva silmänympärysvoide Age Reversal Eye Complex on yökäyttöön tarkoitettu elvyttävä ja kosteuttava retinolia sisältävä voide. Tästä silmänympärysvoiteesta on tullut monen asiakkaan lempituote tehokkaan vaikutuksensa vuoksi. Nämä matkakoot riittävät noin kaksi viikkoa ja siinä ajassa ehtii jo huomata niiden tehot. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti